Esirippu uuteen kauteen on auennut! PPV-03 hakee uusia pelaajia
Julkaistu: 08.12.2017 00.00

Esirippu uuteen kauteen on auennut! PPV-03 hakee uusia pelaajia

PPV-03 on 10:ttä toimintavuotta aloittaessaan sekä Pajamäen Pallo-Veikkojen pisimpään toiminut juniorijoukkue, että ainoa aidosti länsihelsinkiläinen 03-ikäluokan kaupunginosajoukkue. Muut alueen seurat ovat yhdistäneet ikäluokkia, kaupunginosajoukkueita tai yksinkertaisesti lopettaneet toimintansa, mutta yhtään vastaavanlaista joukkuetta kuin PPV ei ole jäljellä 03-ikäluokassa Länsi-Helsingissä. Pajamäen Pallo-Veikot tarjoaa erinomaisen vaihtoehdon jalkapallon harrastamiselle loistavissa olosuhteissa ja valmennuksessa. Me olemme lähellä pelaajiamme ja heidän lähipiiriään.

Länsi-Helsingin lippua ylpeästi kantaen joukkue pelasi kauden 2016-17 Helsingin piirisarjaa lohkossa 3, sijoittuen syksyn sarjassa kolmanneksi ja osallistui turnauksista mm. Helsinki Cup’iin. Helsinki Cup'issa joukkue eteni upeasti B-finaaleissa aina perjantain semifinaaleihin asti. Talven aikana on joukkue pelannut muutamia harjoitusotteluita mahdollisuuksien mukaan.

Joukkueen punaisena lankana toimii edelleen sadoissa treeneissä ja peleissä kehittynyt äärimmäisen tiivis yhteishenki. Jokainen pelaaja on valmis antamaan osaamisensa ja voimansa koko joukkueelle. Meillä kaikki pelaajat ovat yhtä tärkeitä joukkueelle ja kaikki arvostavat toisiaan. Yhdessä olemme enemmän!

Joukkueen valmennuksesta on alusta asti vastannut Petri Riikonen ja hänen luottoparinaan jo vuosien ajan Riikka Rantakari. Valmennuksessa ollaan aina pyritty kokonaisvaltaiseen tekemiseen. Talviharjoittelussa on aina kiinnitetty huomiota siihen, että pelikauden loukkaantumiset saataisiin pysymään mahdollisimman vähäisinä. Tästä saa joukkue kiittää Riikkaa ja hänen työtään joukkueen lihaskunnon sekä yleisesti kehon- ja lihashuollon kanssa.

Jos siis harrastaminen Länsi-Helsingin parhaassa ikäluokkajoukkueessa kiinnostaa, niin ota yhteyttä joko Petriin tai Riikkaan - joukkueen yhteystiedot. Myös 02- ja 04-syntyneet voivat olla yhteydessä.

Tule meille - meille on helppo tulla!

Seuran uusimmat