PPV:n fudisleiri 5.6-8.6.17 ja 12.6-15.6.17
Julkaistu: 06.06.2017 00.00

PPV:n fudisleiri 5.6-8.6.17 ja 12.6-15.6.17

PPV:n vuoden 2017 fudisleirit käynnistyivät:Ensimmäinen 5.6-8.6 ja toinen12.6-15.6

Treenaaminen ensimmäisenä päivänä aloitettiin muutamilla leikeillä, jonka jälkeen siirryttiin tositoimiin. Pojat ja Enni (leirillä yksi tyttö) vaativat matsia ja maaliin tietty laitettiin valkut. Uudet Ronaldot ja Messit tykittivät sielunsa kyllyydestä.

Tiistaina leirillä vieraili myös Kettu Repolainen.

Leiripäivän pituus oli 10-14. Lounas/"lepo"tauko pidettiin aina klo 12. Ainakin meidän "perheessä" koko päivän pelailu veti mehut, niin että loppupäivä rauhoitettiin hyvän leffan katselulla.

Keskiviikon kohokohta oli Hongassa pelaavan Duarte Tammilehdon(sairaslistalla tällä hetkellä) saapuminen ja nimmareiden jakaminen sekä muutaman harjoitteen vetäminen.

Torstaipäivä päätettiin viettää Leppävaaran maauimalassa ."Pyöräletka" starttasi Pajiksen tekonurmelta jossa pidimme myös teräsmieskisan:)

Uimisen jälkeen herkuttelimme jäätelöllä ja jokainen sai tietysti PPV leiridiplomin.

......

Toinen leiriviikko käynnistyi myös sateisissa merkeissä.Valkut ja leirilläolijat saivat kuitenkin ensimmäisen päivän hoidettua kunnialla loppuun....Päivä päättyi varmasti monen osalta kylpyyn/saunaan lämpimän kaakaon kera.

Muut päivät olivat aurinkoisia.Hiki virtasi ja aurinkorasvalle tuli käyttöä.

Torstaina leirin kohokohta oli Hongassa pelaavan Joel Perovuon vierailu...Huom! Molemmat vierailevat tähtivieraat Hongasta !!!Joel veti muutamat harjoitteet ja loppupelinä pelattiin leiriläiset vahvistettuna Joel Perovuolla vastaan valkut .Peli oli huipputasainen ja päättyi leiriläisten voittoon:)

Leiri päätettiin nauttimalla pullaa ja limua....Jokainen sai myös ansaitut PPV leiridiplomit.


Leirin vetäjinä toimivat PPV Milleniumin vuonna 2000 syntyneet pojat: Anton Ruhr, Johan Inberg, Roope Mäkinen, Jasu Kajander , Eekka Lavonen sekä Jero Järvenpää.

Kiitos pojat, hienosti veditte leiriviikot !!!

P.S

Uusi leiri luultavasti jo ennen koulujen alkua!


Terveisin,

Leirin "aikuinen" Bella Järvimaa-Kajander

Seuran uusimmat