PPV:n E11 tytöt turnausmatkalla Ahvenanmaalla
Julkaistu: 01.07.2019 00.00

PPV:n E11 tytöt turnausmatkalla Ahvenanmaalla

PPV:n E11 tyttöjen joukkue PPV Leijonat osallistui kesäkuussa perinteiseen Alandia Cupiin Ahvenanmaalla. Kyseessä on Suomen, ellei koko Euroopan, suurin E11 ikäluokan turnaus joka järjestetään vuosittain Maarianhaminassa ja sen lähettyvillä. Mukana oli tänäkin vuonna yhteensä yli sata joukkuetta joista tyttöjengejä oli 38.

Turnauksen alkusarja oli tyttöjoukkueiden osalta jaettu viiteen alkulohkoon. PPV:n kanssa samassa lohkossa pelasivat meille uudet vastustaja MU Salamat Mäntsälästä ja HyPS ja jo ennestään tutut TPS/valkoinen, Kauklahden pyrintö, MPS/keltainen, FC Kuusysi/valkoinen ja Valtti FC. Alkusarja oli tasainen ja tällä kertaa PPV:n saldo yksi voitto, kolme tasapeliä ja kolme tappiota ei riittänyt jatkopeleihin pääsemiseen. Pelit olivat tasaisia ja hyvätasoisia ja lohkosta jatkoon menivät parhaiten pelanneet joukkueet.

Turnaus kesti lähes viikon ja ohjelmaan mahtui myös paljon jalkapallon ulkopuolista ohjelmaa vaikka otteluita olikin paljon. Pelaajat pääsivät mm. klassiseen kisadiscoon, uimarannalle ja kylpylään ja ehtivätpä tiedonjanoisimmat myös vierailemaan museolaiva Pommernilla. Majoitus oli perinteiseen tapaan järjestetty koulumajoituksena ja koululta pelaajat löysivät uusia ystäviä toisten joukkueiden riveistä.

Kaiken kaikkiaan upea matka.

Seuran uusimmat