Pronssia, hopeaa ja kultaa: T0809-joukkueen kesäkausi päättyi mitalisateeseen
29.10.2020 12:39 Uutiset / T2008-09

T0809 joukkue juhlii Panda Cupin voittoa

T0809-joukkueen syksy oli jalkapallon täyttämä. Joukkue pelasi Palloliiton etelän aluesarjaa kolmella eri tasolla, treenasi kaksi kertaa viikossa ja lisäksi keväältä oli syksyn viikonlopuille siirtynyt kaksi isoa turnausta eli Valtin Helaturnaus ja Hoogeen Panda Cup. Molemmat turnaukset pelattiin yksipäiväisinä, Valtin turnaus sunnuntaina 11.10. ja Panda Cup 25.10. Valtin turnaukseen joukkue osallistui kahdella peliryhmällä, toinen harraste- ja toinen haastetasolle. Panda Cupiin osallistuttiin vain harrastetasolle.

Valtin turnauksessa oli mukana 18 pelaajaamme eli 9 pelaajaa peliryhmässä. Ohjelmassa oli ensin molemmille joukkueille kolme alkusarjan peliä ja sijoitusottelu. Harrastetasolla PPV/valkoinen voitti ensin alkusarjassa NuPS/musta ja Valtti 09-10 -joukkueet ja tavoitteli alkusarjan viimeisessä ottelussa paikkaa turnauksen loppuotteluun mutta I-HK/valkoisen voitettua ottelun vei tie pronssimatsiin. Pronssiottelussa vastaan asettui turnauksen järjestäjän Valtti/vihreä joka kaatui huippujännittävässä ottelussa 1-0.

Turnauksen haastetasolla PPV/punainen kohtasi alkusarjassa FC Kuusysi/sinisen, HJK/City valkoisen ja PK-35/mustan. Alkusarja oli PPV:n pelaajilta hienoa pelaamista ja tuloksena oli kolme selkeää voittoa ja paikka turnauksen finaalissa. Finaalissa vastaan asettui Suomen suurimman junioriseuran joukkue Ilves/keltainen. Loppuottelu oli kova taistelu jota taitava Ilves hallitsi hienoisesti mutta PPV:kin loi muutaman hyvän maalipaikan. Varsinaisella peliajalla päädyttiin lopulta maalittomaan tasatulokseen. Rankkareilla Ilves oli lopulta hiukan onnekkaampi ja taivampi ja turnausvoitto matkasi Tampereelle. Ilves voitti myös turnauksen kilpasarjan.

HooGeen Panda Cupiin joukkue osallistui vain yhdellä peliryhmällä ja matseja kävi päivän mittaan pelaamassa yhteensä 15 PPV:n pelaajaa. Alkusarjassa oli nyt vain 2 ottelua joista ensimmäisessä kaatui EPS/musta 2-0. Toisessa pelissä NuPS T08 / punainen kaatoi pajamäkeläiset 2-1. Alkusarjan voitto tuli kuitenkin maalieron perusteella PPV:lle ja tie vei välieriin. Välierässä vastassa oli joukkueelle uusi vastustaja ViTa/PinX. PPV hallitsi peliä mutta maaleja ei kumpikaan joukkue saanut tehtyä joten tie vei rankkarikisaan. Pilkuilla PPV:n pelaajien rutiini kovista paikoista tuli esiin ja rankkariskaba päättyi PPV:n voittoon. Finaalissa vastaan asettui oman alkulohkonsa suvereenisti voittanut VJS/valkoinen. Loppuottelusta tuli kova taisto jota VJS hallitsi pitkät tovit. PPV:lläkin oli muutama hyvä paikka ratkaista ottelu jo varsinaisella peliajalla mutta lopulta tässäkin matsissa päädyttiin maalittomaan tasatulokseen ja askeleet johtivat jälleen rankkaripilkulle. Tälläkin kertaa PPV:n pelaajien hermot kestivät ja turnausvoitto matkasi pajamäkeen.

Syksyn kahdesta kesäkauden päättäneestä turnauksesta oli siis tällä kertaa tuloksena pronssia, hopeaa ja kultaa. Huima suoritus!


   
Lisää uutisia
T2008-09
«  Joulukuu   »
Kategoriat