Yhdessä enemmän - Seuravalmennus 2018
Julkaistu: 11.06.2018 00.00

Yhdessä enemmän - Seuravalmennus 2018

Pajamäen Pallo-Veikot on lähtenyt vahvasti ja kokonaisvaltaisesti kehittämään seuraa nykyvaatimusten tasolle. Siina missä pelaajia täytyy valmentaa ja valmentajia kouluttaa, niin myös seura tarvitsee aika ajoin päivitystä omaan toimintaansa.

PPV:n hallituksesta puheenjohtaja Hannu Kolmonen, valmennuspäällikkö Juuso Kokkonen sekä hallituksen jäsenet Petri Riikonen ja Reima Särkijärvi osallistuvat vuoden 2018 aikana Palloliiton järjestämään Seuravalmennus 2018 -koulutukseen. Muita samassa koulutuksessa olevia seuroja ovat Uudenmaan piiristä olevat Jokelan Kisa, Karkkilan jalkapalloseura ja Porvoon Akilles.

Koulutuksessa on tarkoitus kirkastaa seuran toiminta-ajatus ja tavoitteet sekä jatkuvan kehityksen turvaaminen suunnitelmallisuutta ja pitkäjänteisyyttä vahvistamalla. Innostavan ja kannustavan seuratoiminnan isoja kulmakiviä kuten toimenkuvia ja vastuualueita tullaan tarkentamaan, kuten myös miettimään tapoja ihmisten johtamiseen seuratoiminnassa.

Edellisten ohella on PPV mukana myös seurojen laatujärjestelmässä jolla on tavoitteena kehittää kokonaisvaltaisesti seuran toimintaa. Kokonaisvaltaisella kehittämisellä tarkoitetaan sekä seuran urheilutoiminnan että sitä tukevan hallinnon ja muiden tukitoimintojen kehittämistä. Kokemusten perusteella pelkällä urheilutoiminnan kehittämisellä ei voida luoda parasta mahdollista ympäristöä sekä pelaajan että seuran pitkäjänteiselle ja suunnitelmalliselle kehittämiselle. Kokonaisvaltaisen kehittämisen tavoitteena on tukea seuraa pitkäjänteiseen ja suunnitelmalliseen toimintaan, jonka pohjana on vahva seuraidentiteetti ja seuran jäsenistön laajasti hyväksymä toimintamalli.

Laatujärjestelmä tukee seuran johtamista kolmella määritetyllä osa-alueella. Nämä osa-alueet ovat seuran toiminnan johtaminen, urheilutoiminnan johtaminen ja myynnin, markkinoinnin sekä sidosryhmien johtaminen.

Seuran uusimmat