Ei vielä iloisia uutisia
20.7.2020 9:44 Uutiset / Ikämiehet 45

Ei vielä iloisia uutisia.

Ikisten 45-veikot kirmasivat sarjakauden toiseen taistoon männätorstaina, kun vastassa oli PK-50. Pajamäen rosteri oli varsin kapea, sillä vaihdossa huilasi vain yksi iloinen veikko. Lomakausi ja pikkuvammat verottivat penkkiä, mutta näillä mentiin.

Pelin alku oli vähän sinne tänne menoa, mutta pelintapaista molemmat joukkueet jo tavoittelivat. Vajaan kympin kohdalla veikoilla oli kulma, jonka laittoi maalin eteen oivallisesti Surakan Pete. Maalilla muutaman sapattivuoden jälkeen paluun tehnyt Kisu Kinnunen nikkasi lelun pömpeliin, 1-0.

Johtoasemasta ei saatu kuitenkaan kauaa nauttia, sillä muutaman hetken jälkeen pitäjän pojilla oli kulma, josta he tasasivat maalit liian helposti. Puolustukselta paha merkkausvirhe.

Eipä aikaakaan kuin PPV sai taas kulman ja lipulla oli tuttu mies. Tällä kertaa pallo toimitettiin takatolpalle, josta Kuula käänsi takaviiston ja keskiympyrään marssittiin 2-1 johdossa. Maalin tökkäsi Tuoppi.

Valitettavasti tätäkään iloa ei kestänyt montaa tovia, kun vantaalaisten liukkaanoloinen kärki hassutti läpiajon oloisesta tilanteesta ei yhtä vaan kaksi veikkojen puolustajaa ja vielä maalissa pelanneen Hiltun ja taas oltiin rinta rinnan. Tässäkin tilanteessa olisi vähän agressiivisempi taistelu tuonut toisen tuloksen. Tasatilanteessa pohdittiin peliä tauon ajan.

Toinen halvi vanheni vajaan kympin kun oikealla laidalla veikot teki riiston ja pallo löysi kuudentoista sisältä Jamien. Häneltä nätti hassutus, syöttö Sampolle ja tältä kaunis laukaus takakulmaan, 3-2.

Pelin kulku toisti itseään, sillä hyvä että maalista oli henkeä vedetty, niin veikkojen puolustukselta taas merkkauksessa puutetta ja kaveri tuli tasoihin. Ei hyvää päivää voisi joku sanoa.

Tasatilanteessa peli aaltoili ja veikoilla alkoi jo vähän jalka painaa sekä etäisyydet kasvaa. PK sai otetta enemmän ja alakerrassa piti kiirettä. Ja niinhän siinä kävi, että minuuttia ennen loppua kaveri heitti kauniin krossin läpi kentän ja tuo liukas vantaalainen siirsi heidät johtoon ja voittoon. Tässäkin oli puolustuksella peiliin katsomisen paikka. Mutta minkäs teet, kun ikä jo kangistaa ruumista ja mieltä.

Edellisestä kaudesta PK-50 tunnettiin kyllä varsin vahvana joukkueena ja heidän vaihtopenkkiä väritti muutama herra enemmän. Veikoilla väsyn myötä kentän pituus kasvoi ja aika kiireellä palloa ylöspäin toimitettiin, niin aivan kontrollissa kokonaisuus ei läpi pelin ollut.

Tällä kertaa puolustuksella ei ollut lähimainkaan paras päivä. Keskikenttä ja hyökkäys toimi mallikkaasti ja myös maaleja saatiin aikaan. Mutta 8 maalia kahteen peliin panee miettimään, että jotain varmaan tartteis tehrä. Ja ehkäpä muutama vaihtopelaaja toisi hommaan leveyttä.

Seuraavan kerran pisteitä metsästetään mätäkuun puolella.

-pupu-   
Lisää uutisia
Pajamäen Pallo-Veikot Ry
«  Joulukuu   »
Kategoriat