Jälleen Eerikkilässä 22.5.–23.5.
26.5.2021 8:12 Uutiset / Pääsivusto

PPV T08-09 ja T10-11 Eerikkilässä

Seuran joukkueet T08-09 ja T10-11 kokoontuivat perinteiselle Eerikkilän nurmille suuntautuvalle treenileirilleen jälleen toukokuussa. Ensimmäinen yhteinen leirimmehän järjestettiin viime syksynä ja siitä asti on odoteltu, että koska mennään uudestaan. Johan mentiin, ja meillä oli juuri niin kivaa, laadukasta, reipasta ja iloista kuin osasimme odottaa.


Tällä kertaa lähdimme matkaan erittäin aamuvarhain eivätkä kuulemma olleet kummankaan joukkueen pelaajat aikoihin nousseet vuoteesta yhtä innokkaasti kuin lähtöaamuna. Bussissa oli jo täysi tunnelma päällä ja Eerikkilään päästyämme suuntasimme suoraan kentälle ensimmäisiin harjoituksiin. Treenit taas tutusti sekä joukkueiden välistä yhteistyötä hyödyntäen että omissa ikäryhmissä pelaten ja treenaten. Treenien jälkeen herkullisesti syömään, taas treeniä, syömään, treeniä, syömään, and just repeat. Väliin videopalaveria, rantasaunaa ja uintia (ne talviturkin heitot!) sekä yhteistä vapaa-aikaa, tuota Joukkueen isolla jiillä tekevää tärkeää liimaa.


Vanhempi joukkue käytti leirin mahdollisuuksia myös joukkuehengen pohtimiseen ja vahvistamiseen. Nuorempi joukkue oli ottanut teemakseen vastuun. Mitä se tarkoittaa leirillä? Entäpä treeneissä ja oppiessa uutta? Kentällä, otteluissa, omalla pelipaikalla? Vastuuta otettiin ja kannettiin niin esimerkillisesti, että valmennus oli yhtä hymyä. Niin kuin koko leiri, sillä yhdessä tehden, timanttisella porukalla, eihän mikään voisi olla hauskempaa. Kiitos kaikille osallistujille! Taas tehtiin, täysillä ja hyvää.   
Lisää uutisia
Pajamäen Pallo-Veikot Ry
«  Lokakuu   »
Kategoriat