PPV:n kesäleirit aloittivat kesän!
Julkaistu: 28.06.2021 00.00

PPV:n kesäleirit aloittivat kesän!

Seuran kesäleirit saatiin päätökseen juhannuksen alla, mutta vielä ennen Helsinki cupia ehtii fiilistellä leirillä opittua ja koettua. Aurinko paistoi läpi kahden leiriviikon ja molempien viikkojen päätteeksi osallistujat olivat auringosta ja liikunnasta nauttineita, nauravaisia ja futiksen saloja oppineita pelaajia. Joilla ehkä myös suupielet hiukan leirin päättäneessä jäätelössä.



Kesäleiri I oli nuorempien leiriläisten suosiossa. Pienehkössä ryhmässä jokainen sai yksilöllistä ohjausta ja tuli varmasti huomioiduksi yksilönä ja omalla tasollaan. Kesäleiri I:llä oli ohjelmassa myös maalivahti-klinikka osallistujien ennakkotoivomuksesta.

Leireillä käytiin tänä vuonna läpi muun muassa syöttämistä, kuljettamista ja potkuteknikkaa. Ohjelmassa oli myös rankkarikisoja, norsupalloa ja tansanialaista futista itsetehdyillä palloilla. Tansanialaisen futiksen avulla leiriläiset saivat tietoa siitä, että olosuhteet eri puolilla maailmaa vaihtelevat, mutta jalkapallo yhdistää kansallisuuteen, kieleen ja varallisuuteen katsomatta. Ja pallottelevathan Huuhkajien päävalmentaja Markku Kanerva ja muut Huuhkajien taustahenkilöt samanlaisilla palloilla ennen Suomen otteluita! Tutustu lisää ns. Tansania-skädään: https://www.is.fi/urheilu/art-2000008041982.html


Tansanialainen futispallo on tehty käsin esim. sanomalehdestä, muovipusseista ja narusta.


Kesäleirillä II osallistujat olivat seuran vanhempia junioreita ja leirin päätöspäivänä leiriohjaajat uskalsivat ottaa jo vähän rennommin...

Hauskinta leireillä oli kuulemma jalkapallon lisäksi kaverit ja uudet tuttavuudet, hyvä tunnelma ja tietysti kesäfiilis. Näiden riemukkaiden muistojen kanssa kohti kesän seuraavia futisaiheisia kohokohtia!



Seuran uusimmat