Seuran uusi junioripäällikkö
Pajamäen Pallo-Veikot RyJulkaistu: 25.09.2021 00.00

Seuran uusi junioripäällikkö

Hei kaikki PPV:n jäsenet!

Minut on juuri valittu PPV:n junioripäälliköksi ja minua pyydettiin kirjoittamaan itsestäni pieni esittelyteksti.

Olen 30-vuotias lahtelainen ja olen käynyt läpi lahtelaisen jalkapalloputken alusta loppuun FC Kuusysin riveissä.
Pelasin seurassa neljä vuotiaasta alkaen, aina A-junioreihin asti, jonka jälkeen siirryin valmennustehtäviin.
Minulta löytyy pitkä valmennustausta ja olen valmentanut useissa eri tehtävissä jo vuodesta 2009 alkaen, kerryttäen laajasti osaamista erilaisista tehtävistä seuran toiminnoissa. Olen valmentanut eri ikäluokkien kilparyhmiä, toiminut haasteryhmien vetäjänä, ollut futiskoulun eri vaiheiden parissa useana eri vuotena sekä toiminut taitokoulujen valmentajana, niin pelaajien kuin maalivahtienkin parissa.

Olen valmistunut Vierumäen Urheiluopistolta, jossa opiskelin lasten –ja nuorten urheiluvalmennusta ja samalla sain myös liikuntaneuvojan perustutkinnon suoritetuksi. Tämän koulutuksen perään kävin Valmentajan ammattitutkinnon, jonka suoritin myös Vierumäen Urheiluopistolla.
Jalkapallon parissa olen käynyt C-kurssin ja tulevaisuudessa tavoitteenani olisi suorittaa Uefa B-tutkinto, jotta voisin jatkaa kehittymistäni myös tällä saralla.

Odotan todella suurella mielenkiinnolla työskentelyä seurassa junioripäällikön roolissa ja olen jo saanut seuran toimijoilta laajasti tietoa siitä, miten seura toimii ja minkälaisia tavoitteita seuralla on tulevaisuuden varalle. Uskon, että pystyn tuomaan seuraan oman ammattitaitoni jalkapallon parista ja uskon, että seura tarjoaa mahtavan mahdollisuuden kehittymiselleni valmentajana sekä junioripäällikkönä.

Nähdään siis kentillä lokakuun 15.päivä alkaen. Odotan jo innolla, että pääsen tutustumaan seuran valmentajiin, toimijoihin sekä ennen kaikkea pelaajiin perheineen!

Terveisin,
Mikko Niskanen
Junioripäällikkö