Sarjakausi alkaa
Julkaistu: 07.05.2021 00.00

Sarjakausi alkaa

Sarjakausi pyörähtää vihdoin kesäkuun alussa A-junioreiden osalta käyntiin. Kovin pienimuotoinenhan se on, kun Kolmosessa pelaavat joukkueet on jaettu kahteen kuuden ja yhteen viiden joukkueen lohkoon, mutta parempi sekin, kun ei mitään. Ehkäpä syksyn sarja voisi olla taas jo hieman laajempi.

Nyt jos koskaan on kuitenkin syytä hinata itsenä ylös sieltä sohvan pohjalta, tai mistä hyvänsä kannustamaan seuran vanhimpia junioreita, sillä huonoimmassa tapauksessa tämä on joukkueen viimeinen kausi tässä muodossa ja siis viimeinen mahdollisuus nähdä ’nollakolmoset’ tosi toimissa. Seuraavaa junnuputken alusta loppuun läpi kulkenutta joukkuetta saadaankin seurassa sitten odottaa taas jonkin aikaa. (Toim.huom.) Villi veikkaus, että seuraava siihen pystyvä joukkue on eräs seuran tyttöjoukkue.

Tämän huikean porukan tarina tässä muodossa alkaa joka tapauksessa olla lähitulevaisuudessa ohi, joten tässä on todellakin esimerkillinen joukkue näyttää seuran pikkujunnuille, että mitä se todellinen PPV-henki on. Se on joukkueeseen ja seuraan sitoutumista, joukkuetoverien kunnioitusta ja kannustamista, ystävyyttä ja tasa-arvoisuutta – ME-henkeä. Asioita, jotka tekevät joukkueesta paljon enemmän kuin vain ryhmän pelaajia. Se tekee heistä JOUKKUEEN! Sitä on tässä joukkueessa rakennettu nyt jo yli 12 vuotta, ja hyvällä menestyksellä. Un pour tous, tous pour un!

Poikkeuksellisen tästä joukkueesta tekee myös, että jo nyt ja toivottavasti myös tulevaisuudessa A-junioreita nähdään seuran muissakin tehtävissä, mm. valmennuksessa ja seuran hallituksessa.

Tulkaa siis kannustamaan upeaa joukkuetta, kun siihen vielä on mahdollisuus. Tuokaa myös ne pikkujunnut mukananne!

Joukkueen sarjaohjelma löytyy Palloliiton sivuilta ja tietenkin myös joukkueen omilta sivuilta.

Sydän sykkii punaista - PPV!

Seuran uusimmat