PPV/B rakentuu uuteen pelikauteen
8.1.2019 1:20 Uutiset / B-juniorit

Hakim Laalag KäPasta PPV/B:n kymppipaitaan

Kohtelias, taitava, ahkera, ketterä, innokas ja jaksaa aina tsempata. Kykenee pelaamaan kentän jokaisella pelipaikalla. On taitava monessa. Puolustaa, hyökkää ja valmistaa tilauksesi. Nämä olivat sanoja, joita Hakimin uudet joukkuekaverit eli PPV:n B-juniorit antoivat uusimmasta vahvistuksestaan.

Hakim on todellakin kaikkea tuota ja varmasti hieman enemmänkin. Hakim on harjoitellut ahkerasti joukkueen mukana jo syksystä ja siirtoikkunan avauduttua siirtyi heti joukkueen vahvuuteen. Tänään oli joukkueella kunnia luovuttaa Hakimille oma PPV:n pelipaita numero 10 selässään. Tuo numero on odottanut ottajaansa Jaakko Rajan lopetettua jalkapallouransa – ainakin väliaikaisesti, mutta toivottavasti ei lopullisesti. Paita numero 10 on nyt kuitenkin tainnut saada arvoisensa käyttäjän eli Jaakon kaltaisen periksiantamattoman tsempparin – aina punaisen sydämeltään.

Hakimin jalkapalloilijan tie on alkanut naapuriseura PiTassa ja Käpylän asemalta hän hyppäsi yhden KäPa City kauden jälkeen PPV:n punaisen pikajunan kyytiin. Nopeajalkaisena pelaajana hän sopiikin erinomaisesti vauhdikkaaseen joukkueeseemme, ja on ollut ilo seurata, kuinka hyvin Hakim on päässyt mukaan ja kuinka hyvin hänet otettu myös joukkueessa vastaan. Tervetuloa Hakim!


   
Lisää uutisia
B-juniorit
«  Kesäkuu   »
Kategoriat