PPV:n nuorimmat avasivat kauden
11.5.2019 18:29 Uutiset / 2013

Pitkä odotus päättyi, kun pelit alkoivat Tapulissa

Tätä oltiin odotettu koko pitkä ja kylmä talvi. Pajamäen Pallo-Veikkojen uljaat 2012-13 syntyneet avasivat pelikautensa Tapulin hiekalla. Edessä oli joukkueen historian ensimmäinen peli-ilta!

Joukkueen toiminta käynnistyi viime marraskuussa. Pelaajia saatiin ryhmään mukaan syksyn futiskoulusta, ja lisäksi muutamia täsmähankintoja liittyi talven aikana joukkueen mukaan. Suurin osa pelureista on 2013 syntyneitä.

Harjoittelu on ollut suunnitelmallista ja laadukasta huippuolosuhteissa Pajamäen hallissa. Pelitapaa ja taktiikoita on hiottu ahkerasti. Joukkue on hitsautunut upeasti yhteen talven aikana.

Aivan optimaalista valmistautuminen alkaneeseen kauteen ei kuitenkaan ole ollut. Joukkueen pelituntuma ei ole parhaalla mahdollisella tasolla, sillä talven aikana harjoituspelejä on ollut yksinkertaisesti liian vähän. Tästä joukkueenjohto ottaa täyden vastuun.

Kiitosta on kuitenkin annettava jo tässä vaiheessa joukkueen aktiivisille vanhemmille, jotka ovat ottaneet toiminnan upeasti haltuunsa!

Sitten itse peleihin. Tapuliin matkasivat joukkueen molemmat peliryhmät, punainen ja valkoinen. Sarjanahan on siis 2012 syntyneiden peli-illat, joten suurella osalla pelaajista on vastassa vuotta vanhempia pelureita.

Ja se ehkä näkyi myös otteissa. Turpiin tuli molemmilla peliryhmillä, suhteellisen reippaastikin. Tämä ei onneksi mieltä latistanut: tässä kohtaa tärkeintä taisi olla se, että päästiin pelaamaan.

– Meidän jengi on hyvä ja oppiskäyrä tulee olemaan jyrkkä kokemuksen karttuessa, vakuutellaan joukkueenjohdosta.

Tästä on hyvä jatkaa kohti ensi viikon pelejä.

Klubilaset jahtasivat palloa, kun vikkelät PPV:läiset pinkoivat karkuun pallon kanssa.


PPV:n maalivahdeilla torjuttavaa riitti.


   
Lisää uutisia
2013
«  Tammikuu   »
Kategoriat