Maksuohje 2020

PPV P06/07-joukkueen pelaajien maksut 2020 ovat:

Pelipassi ja vakuutus (2006-2007 syntyneille) on 80 €/vuosi (voimassa 31.12.2020 saakka). Jos pelaajalla on pelitoiminnan kattava oma vakuutus, josta toimitettu ajoissa riittävät tiedot jojolle, pelkkä pelipassi 40 €.

Seuran jäsenmaksu vuodelle 2020 on 65 euroa. Aktiivivanhempien (joukkueenjohtaja, valmentaja, rahastohoitaja ja huoltaja) lapset ovat vapautettuja jäsenmaksusta. Kesken vuoden (1.7.2020 jälkeen) seuraan liittyneen jäsenen maksu on 35 euroa. Aiempien vuosien sisaralennusta ei ole enää voimassa.

Joukkuemaksu 50 €/kk. Joukkuemaksu maksetaan oma-aloitteisesti joukkueen tilille FI25 1351 3000 1286 18 viimeistään kunkin kuukauden 10. päivänä. Käytä maksaessasi viitettä 1009.

Uusille pelaajille ensimmäinen kuukausi on maksuton. Peleihin osallistuminen kuitenkin edellyttää joukkueeseen liittymistä ja maksujen suorittamista.

Joukkuemaksulla katetaan joukkueen juoksevia kuluja (mm. valmennuksen kustannuksia, kenttä-, halli- ja harjoitusvarustemaksuja sekä turnausten ja pelien osallistumismaksuja). Lopettamistapauksissa joukkuemaksun maksuvelvollisuus päättyy sen kalenterikuukauden lopussa, kun pelaaja on ilmoittanut kirjallisesti (Jopox tai sähköposti) lopettamisesta. Maksut sisältävät: harjoitukset ja pelit (turnauksista voidaan kerätä lisämaksu) sekä yhdet pelisukat (jaetaan pelaajille kerran vuodessa).Jos pelaaja on loukkaantuneena tai sairaana yhtäjaksoisesti yli kuukauden, ylimenevältä osalta voi saada maksuvapautuksen.

Pelaaja hankkii omalla kustannuksella:

  • Pallo (tarkista koko valmentajalta)
  • Fudiskengät / koulun vuoroille futsal- tai sisäpelikengät
  • Säärisuojat (pakolliset myös harjoituksissa)
  • Lyhythihainen pelipaita (punainen kotiotteluihin ja valkoinen tarvittaessa vierasotteluihin) sekä punaiset shortsit. Painatuksena seuralogo, sukunimi ja pelinumero. Kylmässä säällä peliasun alle voi laittaa mustan kerraston. https://seurakauppa.intersport.fi/mallisto/ppv/ppv-p0607/


Pelipassivakuutuksesta on kerrottu tarkemmin: https://www.palloliitto.fi/palvelut/digitaaliset-jasenpalvelut/pelipaikka-pelipassit-ja-vakuutukset#Vakuutukset

Lisätietoja:

Juha Salo, jojo (jhsalo1@gmail.com)

Johanna Jukka, rahastonhoitaja (johanna.jukka@gmail.com)


   
Lisää uutisia
P2006-07
Kategoriat