Wau, mikä joukkue!! Hieno päätös A-junnujen kaudelle!
Julkaistu: 06.10.2021 00.00

Wau, mikä joukkue!! Hieno päätös A-junnujen kaudelle!

PPV:n A-junnujen kausi sai upean huipentuman pelikauden viimeisessä pelissä tiistaina 5.10.2021. Hieman alavireisesti sujuneista syksyn aiemmista peleistä ei ollut tietoakaan, kun kentälle Ponnistus/2:sta vastaan asteli ylväs, päättäväinen, täydellä sydämellä pelaava Punainen Joukkue.

Joukkue sai ’käskyn’ ennen peliä: antakaa aivan kaikkenne niin jaloistanne kuin sydämestänne ja nauttikaa pelaamisesta! Ja pelissä todellakin tiivistyi pitkän historian omaavan joukkueen vahvuudet: joukkuehenki, kova tsemppi, peli-ilo ja toisten kunnioitus.

Pelissä nähtiin kovaa taistelua ja vääntöä, mutta ilman rikkomuksia tai rumaa peliä. Peli päättyi lopulta PPV:n 3-0 voittoon. Maalit viimeistelivät Hayder, Ilari ja Juuso! Maalit samoin kuin oman pään nollapeli olivat tietenkin koko joukkueen loistavan pelaamisen ansiota alusta loppuun saakka.

Peli oli todennäköisesti PPV A:n viimeinen peli tällä joukkueella. Kentän laidalle olikin kokoontunut joukko uskollisia kannattajia ja faneja kannustamaan seuran vanhimpien junnujen viimeistä taistoa. Iso kiitos teille! Paikalle tuli myös seuran nuorempia pelaajia pallotytöiksi ja -pojiksi. Kiitos myös teille!

Pelin lopuksi kentän laidalla savusi punainen savu PPV A:n kunniaksi. Iloisin vaikka hieman haikein mielin asetuimme yhteiskuvaan. Tämä olemme me, PPV-03. Joukkue Suurella Sydämellä.

Kiitos kaikista näistä vuosista te hienot nuoret miehet: Eero, Ilari, Luukas, Eppu, Miksu, Adu, Antti, Juuso, Ranno, Kaarlo, Rasmus, Hakim, Hayder, Joni, Pete, Henkka, Yash, Delu sekä vähän vanhemmat herrat Petri, Perttu ja Miltsu!

Riikka Rantakari

Valmentaja, joukkueenjohtaja 2010-2014, 2016-2021
Seuran uusimmat