PPV P10 Helsinki Cup:ssa
11.7.2020 11:34 Uutiset / P2010

PPV P10:llä onnistunut Helsinki Cup.

Heinäkuun alku on perinteisesti Helsinki Cup:n aikaa. Samoin oli tänäkin vuonna kaikesta epävarmuudesta huolimatta. Tänä vuonna pojille vapautui paikka harraste-tasolla jälki-ilmoittautumalla, kun turnauksen järjestäminen lopulta varmistui.

Alkulohkon otteluihin PPV lähti pelaamaan aktiivista peliä. Pelitapa tuottikin tulosta ja kaksi ensimmäistä ottelua olivatkin täysin PPV:n hallinnassa ja niistä tulikin komeat 5-3 ja 5-1 voitot FC Honka/valkoista ja KOPSE/sinistä vastaan.

Kaksi seuraavaa ottelua olivatkin jo tasaisemmat ja vastustajat astetta kovemmat. Sekä HJK/Munkka Raita että Ponnistus/Valkoinen ottelut noudattivat tuttua kaavaa. PPV oli hallitsevampi osapuoli ja loi lukuisia maalipaikkoja. Pieni tehottomuus maalipaikoissa ja huolimattomuus omassa päässä kostautuivat ja pojat jäivät ilman voittoja. Tuloksena 2-2 tasapeli ja katkera 0-1 tappio.

Pistemenetykset hyvistä otteista huolimatta jäi selvästi kaivelemaan joukkuetta ja alkulohkon toiselta sijalta jatko-otteluihin tuli sisuuntunut PPV. Ensimmäisessä ottelussa vastaan asettui omassa lohkossaan toiseksi sijoittunut GrIFK/Newport, jolla turnaus oli sujunut vielä ilman tappioita. PPV näytti osaamisensa ja tuloksena selkeä 4-0 voitto.

Viimeisessä jatkottelussa vastaan tuli tappioitta oman alkulohkonsa voittanut EPS/Musta B. Suotta ei EPS ollut omaa lohkoaan voittanut. Joukkue oli selvästi kovatasoisin turnauksessa vastaan tullut joukkue, jossa oli monta taitavaa yksilöä. PPV:n pojat olivat myös valmistautuneet otteluun hyvin ja nostaneet oman pelinsä seuraavalle tasolle. Jokainen poika taisteli vimmatusti jokaisesta pallosta eikä vastustajalle annettu yhtään ylimääräistä tilaa kentällä. PPV vyörytti tilanteita EPS:n maalille ja katkoi tehokkaasti vastustajan hyökkäykset heti alkuunsa. Ottelu päättyikin riemastuttavaan PPV:n 2-1 voittoon.

Turnaus oli pojilta nousujohteinen. Kun vastus koveni, pystyi PPV myös nostamaan tasoaan. Alkulohkon otteluiden heikkoudet pystyttiin korjaamaan ja pienellä huolellisuudella tuloksena oli molempien jatko-otteluiden voitto. Erityinen ilo oli huomata monessa pojassa, kuinka pelirohkeus kasvoi turnauksen edetessä ja viimeisessä ottelussa ei enää annettu tuumaakaan periksi.

Yleisesti ottaen Helsinki Cup:n tämän vuotinen harraste-taso oli todella kova ja moni joukkue olisi varmasti pelaamaan mainiosti myös yleisessä sarjassa. Turnaus olikin todella positiivinen kokemus: useampi kova ottelu tasokasta vastustajaa vastaan ja vielä palkintona upeat voitot jatkopeleistä. Tästä on todella hyvä jatkaa kohti Etelän jalkapallon syksyn otteluita.


   
Lisää uutisia
P2010
«  Joulukuu   »
Kategoriat