Tyttövoimaa tarvitaan - Tyttöfutarit-päivät!
Julkaistu: 16.05.2022 12.41

Tyttövoimaa tarvitaan - Tyttöfutarit-päivät!

Moikka!

Tyttövoimaa tarvitaan!
Nyt lapsellasi on mahdollisuus tulla kokeilemaan jalkapalloharrastusta TP2015 Kotkat-joukkuueessamme, jossa pelaa tällä hetkellä 12 poikaa. Edellisellä kauden pelaajistamme n. 30% oli tyttöjä, kunnes joukkueet jaettiin uusiin ikäluokkiin. Jäimme kaipaamaan pippurista tyttövoimaa, koska pärjäsimme loistavasti peleissä ainoana sekajoukkueena ja vielä hyvällä meiningillä!

Järjestäminen
Tapahtumapäivät pyritään järjestämään kutsumalla mahdollisimman monta tyt paikalle, jotta ei olisi ulkopuolinen olo ainoana tyttönä poikien joukossa.

Tiedotus
Lähetimme juuri tapahtumasta tiedotteet lähialueen päiväkoteihin.

Lapset
Kaikki 2015 ja 2016 syntyneet lapset ovat tervetulleita kokeilemaan harrastusta. Tämä mainonta on kohdennettu erityisesti tytöille, koska heitä ei joukkueessamme ole. Myös pojat ovat toki tervetulleita kokeilemaan!

Vanhemmat
Vanhemmat ja joukkueen toimihenkilöt juttelevat mielellään vanhemman kanssa harrastukseen liittyvissä kysymyksistä, tule nykäisemään hihasta jos emme huomaa sinua!

Varusteet
Lenkkareilla ja mukavalla vaatetuksella pärjäät säät huomioiden. Oman pallon voi ottaa mukaan, myös lainapallon saa käyttöön. Tarvitset mukaan ainoastaan vesipullon.

Tyttöfutarit-päivät:
PERUTTU - KENTÄLLÄ TURNAUS Sunnuntaina 29.5. klo 12-13 PERUTTU - KENTÄLLÄ TURNAUS
Maanantaina 30.5. klo 18-19

Olisiko sinun lapsesi mahdollinen uusi tyttökotka joukkueessamme?
Ota yhteyttä ja tulkaa hyvään seuraan jalkapalloilemaan!

Tervetuloa!
Ystävällisin terveisin,

Vesa Valkonen
TP2015 Kotkat
joukkueenjohtaja
ppv.vesa@gmail.com