Tule mukaan maksuttomalle kokeiluajaksolle 12.9.-10.10.!
Julkaistu: 01.09.2022 22.50

Tule mukaan maksuttomalle kokeiluajaksolle 12.9.-10.10.!

Moikka!


Tule mukaan lapsesi kanssa kokeilemaan maksutonta kokeiluajaksoa jalkapalloharrastuksessa PPV Kotkat-joukkuueessamme,12.9.-10.10.2022!


Harjoittelupaikka ja ajat

Harjoittelemme Pajamäen jalkapallokentillä jossa on loistavat puitteet, mm. lämmitetty kuplahalli syy/talvi/kevät kaudella.
Pajamäen jalkapallokenttien osoite on:
Takkatie 36, 00360 Helsinki

Harjoitusajat ovat seuraavat:
Maanantaisin 18-19
Sunnuntaisin 12-13

Tytöt myös tervetulleita
PPV Kotkissa pelaa tällä hetkellä 12 poikaa. Edellisellä kauden pelaajistamme n. 30% oli tyttöjä, kunnes joukkueet jaettiin uusiin ikäluokkiin. Jäimme kaipaamaan pippurista tyttövoimaa, koska pärjäsimme loistavasti peleissä ainoana sekajoukkueena ja meininki oli muutenkin kivempi kuin pelkällä poikaporukalla.


Ikäluokat

Kaikki 2015, 2016 ja 2017 syntyneet lapset ovat tervetulleita kokeilemaan jalkapalloharrastusta. Pidämme harjoitteet erillisissä ryhmissä fyysisen koon ja taitojen mukaan, kunnes taidot kasvavat ja ryhmiä voi sitten sekoitella.


Vanhemmat

Vanhemmat ja joukkueen toimihenkilöt juttelevat mielellään vanhemman kanssa harrastukseen liittyvissä kysymyksistä, tule nykäisemään hihasta jos emme huomaa sinua!


Varusteet

Lenkkareilla ja mukavalla vaatetuksella pärjäät säät huomioiden. Oman pallon voi ottaa mukaan, myös lainapallon saa käyttöön. Tarvitset mukaan ainoastaan vesipullon.


Tiedotus

Tiedotamme kokeiliujaksolaisia viikkokirjeellä sekä Whatsapp ryhmässä / meilitse saa esittää vapaasti kysymyksiä.


Maksuttoman kuukauden jälkeen

Kun maksuton kuukausi lähenee päätökseen, kyselemme josko lapsella olisi intoa jatkaa toimintaa maksullisessa joukkuetoiminnassa, missä pääsee myös pelaamaan virallisia pelejä ja harjoitteet myös nostavat haasteellisuuttaan, kuitenkin leikkimielisyys aina mukana.


Uusi Kotkanpoikanen?
Olisiko sinun lapsesi mahdollinen uusi kotkanpoikanen / tyttönen joukkueessamme?
Jos sinulla herää kysymyksiä niin ota vapaasti yhteyttä :)


Tervetuloa!

Ystävällisin terveisin,
Vesa Valkonen
PPV Kotkat joukkueenjohtaja
ppv.kotkat@gmail.com