Oletko sinä vai tunnetko hänet: 2003 tai 2004 syntynyt nuori mies?
8.1.2020 11:11 Uutiset / B-juniorit

Tervetuloa tutustumaan! Olemme PPV/B!

Asuuko teillä tai onko lähipiirissänne 2003 tai 2004 syntynyt nuori mies, joka etsii uutta jalkapalloseuraa, on palaamassa fudisharrastuksen pariin tai kenties kiinnostunut aloittamaan jalkapalloilun esim. jonkun toisen harrastuksen ohella? Vai oletko se mahdollisesti sinä?

PPV:n B-juniorit etsivät riveihinsä uusia pelaajia. Joukkue on tunnettu iloisesta, mukavasta ja kannustavasta meiningistä sekä kovasta tsempistä. Pelillisesti tämä harrastejoukkue ei usein kilpajoukkueille pärjää, mutta joukkuehengessä, tsempissä ja toisten kannustamisessa joukkue on vähintään Etelä-Suomen parhaimmistoa! Siitä kertoo sekin, että joukkueen runko on ollut kasassa yli 10 vuotta ja monet ovat palanneet joukkueeseen toisista seuroista tai kilpaharrastusten parista.

Joukkue harjoittelee talvikaudella kaksi kertaa viikossa (maanantai ja torstai) Pajamäen hallissa, kesäkaudella 2-3 kertaa viikossa Pajamäessä/Pitäjänmäessä/Talissa. Vuonna 2020 osallistumme Helsingin/Uudenmaan piirisarjaan huhti-lokakuussa ja ainakin Helsinki Cupiin heinäkuussa sekä mahdollisesti muihin pienempiin turnauksiin pk-seudulla.

PPV on iloinen, avoin, yhteisöllinen ja kannustava kaupunginosaseura. Seura täytti 50 vuotta viime marraskuussa. Vaikka PPV on pieni seura, on sillä isoja ystäviä – siitä osoituksena toisen punaisen joukkueen eli Liverpool FC:n lähettämät onnittelut suoraan Anfield Roadilta.

Tervetuloa kokeilemaan treeneihimme! Lisätietoja: Riikka Rantakari (valmentaja, joukkueenjohtaja) ja Petri Riikonen (päävalmentaja, joukkueenjohtaja). Yhteystiedot täältä!


   
Lisää uutisia
Pajamäen Pallo-Veikot Ry
«  Joulukuu   »
Kategoriat