Lomake sulkeutuu 10.10.2022 10.00
Tällä lomakkeella voit ilmoittautua PPV:n syysleirille ja ilmoittaa tarvittavat tiedot järjestäjälle. 
Täyttämällä lomakkeen pääset osallistumaan kesäleirille ajalla 17.-19.10.2022 sekä maksamaan osallistumismaksun 30€. HUOM! Maksu tulee suorittaa tämän ilmoittautumisen yhteydessä tai varattu paikka peruuntuu!
Tällä lomakkeella voit rekisteröityä seuran juniorijoukkueisiin ja ilmoittaa tarvittavat tiedot seuralle. Täytäthän lomakkeen vasta, kun virallisesti haluat liittyä seuraan. Uusi pelaaja voi kokeilla kuukauden maksutta, otathan ensin yhteyttä joukkueenjohtajaan. 

Rekisteröitymällä sitoudut joukkueesi toimintaan ja maksuihin. Joukkueiden toiminta jaetaan vuoden sisällä kahteen ajanjaksoon: marraskuusta huhtikuuhun (talvikausi) sekä toukokuusta lokakuuhun (kesäkausi). Joukkueen kuukausimaksut ovat tyypillisesti joukkuekohtaisesti 20-45€/kk. Lisätietoja kunkin joukkueen joukkueenjohtajalta. 

Rekisteröitymällä sitoudut seuran jäsenmaksuun 95€ / vuosi ( 1.7. jälkeen liittyviltä 50€/ vuosi) ja joukkueiden maksuihin. Joukkueen toimintamaksu määräytyy siten, että toiminnasta aiheutuvat kulut (kuten harjoitusvuorot, turnaukset ja valmennuksen kulut) jaetaan joukkueen jäsenten kesken.

Joukkueeseen liittyminen vaatii myös liittymistä seuran jäseneksi ja seuran jäsenmaksun maksamista.
Uusi senioripelaaja, tällä lomakkeella voit rekisteröityä seuraan. Tiedot tallennetaan seuran jäsenrekisteriin ja pelaaja liitetään seuran sisäiseen viestintäkanavaan.

Rekisteröitymällä sitoudut seuran jäsenmaksuun 95€ / vuosi ( 1.7. jälkeen liittyneet 50€ / vuosi) ja joukkueiden maksuihin. Joukkueen toimintamaksu määräytyy siten, että toiminnasta aiheutuvat kulut (kuten harjoitusvuorot, turnaukset ja valmennuksen kulut) jaetaan joukkueen jäsenten kesken.
Mahdollisesti tarvittava Palloliiton pelipassi ja vakuutus tulee jokaisen senioripelaajan itse huolehtia + maksaa. Lisätietoja joukkueenjohtajalta. 

Joukkueeseen liittyminen vaatii myös liittymistä seuran jäseneksi ja seuran jäsenmaksun maksamista.

PPV:n kannattajajäseneksi voi liittyä yhteisö, säätiö tai yksityinen henkilö, joka haluaa tukea PPV:n toimintaa – eli mahdollistaa lähialueen lapsille ja aikuisille yhä laadukkaampaa ja elinvoimaisempaa harrastustoimintaa jalkapallon parissa.

Liittyä voit täyttämällä lomakkeen ja maksamalla kannattajajäsenmaksun (65€) alla olevalla maksulomakkeella.

Kannattajajäsenyys on voimassa kauden 2021–2022.