PPV ja PiTa järjestävät yhteistyössä jalkapallokoulun vuosina 2017 ja 2018 syntyneille futiksesta innostuneille tytöille ja pojille. Futiskoulu järjestetään Pitäjänmäen kentällä toukokuun alusta alkaen.

Futiskoulussa tutustutaan jalkapalloiluun reippaalla ja iloisella tavalla pelien ja leikkien kautta.

Treenipäivä on sunnuntai.

Kevään ensimmäinen treenikerta on 7.5. Treenit ovat klo 18-19.

Syksyllä ensimmäinen treenikerta on 6.8.

Kevätkaudella on 7 treenikertaa ja syyskaudella 8 treenikertaa.

Kevätkauden hinta on 110€ ja se sisältää vakuutuksen, pelipassin ja treenipaidan, pallon ja juomapullon.

Syyskauden hinta on 80€ sellaisille pelaajille jotka ovat olleet mukana kevätkaudella. Syksyllä aloittaville hinta on 110€.
OLETHAN YHTEYDESSÄ IKÄLUOKKASI JOUKKUEEN JOUKKUEENJOHTAJAAN ENNEN LOMAKKEEN TÄYTTÄMISTÄ!

Tällä lomakkeella voit rekisteröityä seuran juniorijoukkueisiin ja ilmoittaa tarvittavat tiedot seuralle. Täytäthän lomakkeen vasta, kun virallisesti haluat liittyä seuraan. Uusi pelaaja voi kokeilla kuukauden maksutta, otathan ensin yhteyttä joukkueenjohtajaan. 

Rekisteröitymällä sitoudut joukkueesi toimintaan ja maksuihin. Joukkueiden toiminta jaetaan vuoden sisällä kahteen ajanjaksoon: marraskuusta huhtikuuhun (talvikausi) sekä toukokuusta lokakuuhun (kesäkausi). Joukkueen kuukausimaksut ovat tyypillisesti joukkuekohtaisesti 20-45€/kk. Lisätietoja kunkin joukkueen joukkueenjohtajalta. 

Rekisteröitymällä sitoudut seuran jäsenmaksuun 95€ / vuosi ( 1.7. jälkeen liittyviltä 50€/ vuosi) ja joukkueiden maksuihin. Joukkueen toimintamaksu määräytyy siten, että toiminnasta aiheutuvat kulut (kuten harjoitusvuorot, turnaukset ja valmennuksen kulut) jaetaan joukkueen jäsenten kesken.

Joukkueeseen liittyminen vaatii myös liittymistä seuran jäseneksi ja seuran jäsenmaksun maksamista.
Uusi senioripelaaja, tällä lomakkeella voit rekisteröityä seuraan. Tiedot tallennetaan seuran jäsenrekisteriin ja pelaaja liitetään seuran sisäiseen viestintäkanavaan.

Rekisteröitymällä sitoudut seuran jäsenmaksuun 95€ / vuosi ( 1.7. jälkeen liittyneet 50€ / vuosi) ja joukkueiden maksuihin. Joukkueen toimintamaksu määräytyy siten, että toiminnasta aiheutuvat kulut (kuten harjoitusvuorot, turnaukset ja valmennuksen kulut) jaetaan joukkueen jäsenten kesken.
Mahdollisesti tarvittava Palloliiton pelipassi ja vakuutus tulee jokaisen senioripelaajan itse huolehtia + maksaa. Lisätietoja joukkueenjohtajalta. 

Joukkueeseen liittyminen vaatii myös liittymistä seuran jäseneksi ja seuran jäsenmaksun maksamista.

PPV:n kannattajajäseneksi voi liittyä yhteisö, säätiö tai yksityinen henkilö, joka haluaa tukea PPV:n toimintaa – eli mahdollistaa lähialueen lapsille ja aikuisille yhä laadukkaampaa ja elinvoimaisempaa harrastustoimintaa jalkapallon parissa.

Liittyä voit täyttämällä lomakkeen ja maksamalla kannattajajäsenmaksun (65€) alla olevalla maksulomakkeella.

Kannattajajäsenyys on voimassa kauden 2021–2022.