Oletko kiinnostunut jalkapallon harrastamisesta? Tervetuloa Pajamäen Pallo-Veikkoihin, aitoon länsihelsinkiläiseen futisseuraan!

Tavoitteenamme on mahdollistaa laadukas jalkapallon harrastaminen niin lapsille kuin aikuisille kohtuullisin kustannuksin, lähellä kotia. Toimintaa seurassa on niin pojille, tytöille, miehille kuin naisille.

Täältä löydät tiesi oikean joukkueen matkaan. Jos sinulla on jotain kysyttävää seuran toiminnasta, ota rohkeasti yhteyttä puheenjohtajaan Reima Särkijärveen: reima.sarkijarvi(at)gmail.com


Uusi junioripelaaja, näin pääset mukaan PPV:n toimintaan:

Tervetulleita seuran juniorijoukkueisiin ovat kaikki innokkaat pelaajat futistaustasta riippumatta. Kaikki joukkueemme harjoittelevat hyvissä olosuhteissa Pajamäessä, osa myös muilla lähialueen kentillä. Kaikki juniorijoukkueemme osallistuvat aktiivisesti ympäri vuoden pelitoimintaan (Palloliiton Etelän alueen sarjat, talvisarjat, peli-illat ja turnaukset).

Seuraavassa listattuna PPV:n juniorijoukkueet nuorimmasta ikäluokasta 2017 syntyneet aina vanhimpaan ikäluokkaan . Klikkaamalla pääset kyseisen joukkueen omille sivuille, josta löydät joukkueen yhteystiedot "toimihenkilöt"-kohdasta.

Joukkueiden harjoituksiin saa tulla veloituksetta kokeilemaan. Kuukauden ajan saa kokeilla ilman sitoutumista ja maksuja joukkueen mukana. Ota siis yhteyttä oman ikäluokan joukkueenjohtajaan ja sovi asiasta tarkemmin.

Huomioithan, että pelaajaa ei ole vakuutettu joukkueen toiminnassa, mikäli hänellä ei ole pelipassia ja vakuutusta https://fin.ma.services/ tai omaa vakuutusta. Peleihin ei saa osallistua ilman voimassaolevaa pelipassia ja vakuutusta.

Mikäli haluat jo rekisteröityä joukkueen jäseneksi, se onnistuu rekisteröitymislomakkeella: (nettisivun yläpalkista "Ilmoittautuminen")

Rekisteröitymällä sitoudut joukkueesi toimintaan kuluvaksi kaudeksi. Joukkueiden toiminta jaetaan vuoden sisällä kahteen ajanjaksoon: marraskuusta huhtikuuhun (talvikausi) sekä toukokuusta lokakuuhun (kesäkausi).

Rekisteröitymällä sitoudut seuran ja joukkueiden maksuihin. Joukkueen toimintamaksu määräytyy siten, että toiminnasta aiheutuvat kulut (kuten harjoitusvuorot, turnaukset ja valmennuksen kulut) jaetaan joukkueen jäsenten kesken. Joukkueeseen liittyminen vaatii myös liittymistä seuran jäseneksi ja seuran jäsenmaksun maksamista.


Harrastamisen hinta:

PPV:n juniorijoukkueissa kiinteät kustannukset ovat pelaajaa kohden:

    • Seuran jäsenmaksu 95€/pelaaja/vuosi
    • Joukkueiden toimintamaksut, yleisesti 20-50€ kuukaudessa / pelaaja. Toimintamaksuilla katetaan pääasiassa kenttävuokrat ja joukkueen muut juoksevat kulut.
    • Palloliiton pelipassi ja vakuutus. Niiden hinta riippuu pelaajan iästä (lisätietoa https://www.palloliitto.fi/palvelut/digitaaliset-j...)

Edellä mainittujen lisäksi kustannuksia syntyy varusteista. Niistä lisätietoa PPV:n varustesivuilla.


Uusi aikuispelaaja, näin pääset mukaan:

Tällä hetkellä seurassa toimii aktiivisesti viisi miesten joukkuetta ja yksi naisten joukkue.

Osa joukkueista rekrytoi aktiivisesti uusia jäseniä. Etenkin uudet naispelaajat ovat lämpimästi tervetulleita PPV/Sisters-joukkueeseen!

Aikuispelaajien rekisteröitymislomake löytyy nettisivun yläpalkista kohdasta "Ilmoittautuminen".

Mikäli olet kiinnostunut liittymään johonkin PPV:n aikuisjoukkueeseen, ota yhteyttä joukkueenjohtajaan ja kysy tarkemmin. Seuraavassa linkit joukkueiden sivuille, joissa "toimihenkilöt"-kohdasta löydät joukkueen yhteystiedot.