Liity kannattajajäseneksi

Osoita tukesi 50-vuotiaalle seuralle!


1950-luvun loppupuolella Strömbergin tehtaan henkilöstöpäällikön, kenraali Valveen aloitteesta Pitäjänmäen teollisuuslaitokset alkoivat rakentaa henkilöstölleen asuntoja. Näin syntyi Pajamäen asuntoalue. Taloja kutsuttiin yleisesti rakennuttajan mukaan: Strömbergin talot, Wihurin, Suomi-yhtiön, Elannon, Poliisien, Paragonin ja Stockmannin talo.

Pajamäkeen saatiin oma urheilukenttä kaupunginosan runsaslukuisen nappulaväestön riemuksi 1960-luvun alussa. ”Pajamäen Wembleyksikin” kutsuttu kenttä valmistui, kun paikalla sijainneen savialustaisen maan päälle levitettiin hiekkaa. Pajamäen nuoriso käytti kenttää ahkerasti 1960-luvun aikana, talvisin luistinratana ja kesäisin jalkapallokenttänä. Vuosikymmenen puolivälissä PPV:n tulevat perustajajäsenet, ”Pajamäen Pumppuna” tunnetut pojat, rakensivat omatoimisesti kentälle laukaisuseinän ympäristöstä keräämistään laudoista

Seuraavalla vuosikymmenellä Pajamäkeen, kuten moneen muuhunkin pääkaupunkiseudun lähiöön, alkoi ilmestyä afgaaniturkkeja, buutseja ja maissipiippuja. Hippiaika oli saapunut, ja sen mukana huumeet. Moni nuori hairahti huonoille teille, mutta peli ei ollut menetetty.

Pajamäen Pallo-Veikot perustettiin vuonna 1969, ja sen ansiosta moni nuori valitsi terveellisemmän elämäntavan: ryhtyi palaamaan jalkapalloa seuran riveissä. Nyt 50 vuotta täyttävällä seuralla on ikäluokkatoimintaa sekä tytöille että pojille ja aikuisjoukkueita niin naisille kuin miehille.

PPV tavoittelee matalan kynnyksen ja alhaisen hintatason jalkapalloharrastamista lähellä kotia. Tarvitsemme toimintaamme muun muassa taloudellista tukea, jotta saamme pidettyä harrastamisen kustannukset alhaisina.

Tule mukaan tukemaan 50-vuotiasta seuraa liittymällä seuran kannattajajäseneksi!

PPV:n kannattajajäseneksi voi liittyä yhteisö, säätiö tai yksityinen henkilö, joka haluaa tukea PPV:n toimintaa – eli mahdollistaa Pajamäen alueen ihmisille yhä laadukkaampaa ja elinvoimaisempaa harrastustoimintaa jalkapallon parissa.

Liittyä voit täyttämällä lomakkeen ja maksamalla kannattajajäsenmaksun (65€) alla olevalla maksulomakkeella.

Mikäli haluat tukea seuran toimintaa suuremmalla summalla, voit suorittaa kannattajajäsenmaksun suoraan seuran tilille: FI26 5722 9020 2686 00


. Viestikenttään jäsenen nimi ja tieto kannattajajäsenmaksu.

Kannattajajäsenyys on voimassa vuoden 2021 loppuun asti.

Liity tästä:
   
Lisää uutisia
Pajamäen Pallo-Veikot Ry
«  Tammikuu   »
Kategoriat