Seuravalmennus 2018 päätökseen
9.10.2018 22:58 Uutiset / Pääsivusto

Hannu Kolmonen esittelee seuran tulevaisuuskuvaa

PPV:n hallituksesta puheenjohtaja Hannu Kolmonen, valmennuspäällikkö Juuso Kokkonen sekä hallituksen jäsenet Petri Riikonen ja Reima Särkijärvi osallistuivat vuoden 2018 aikana Palloliiton järjestämään Seuravalmennus 2018 -koulutukseen. Samassa koulutuksessa olivat Uudenmaan piiristä Jokelan Kisa, Karkkilan jalkapalloseura ja Porvoon Akilles.

Koulutus rakentui seurojen ja Palloliiton edustajien Uudenmaan piirin kehityspäällikkö Taneli Haaran ja yritys- ja yhteisövalmentaja Petri Puronahon neljästä tapaamisesta, joissa kirkastettiin seurojen toiminta-ajatuksia ja tavoitteita sekä jatkuvan kehityksen turvaamista suunnitelmallisuutta ja pitkäjänteisyyttä vahvistamalla. Innostavan ja kannustavan seuratoiminnan isoja kulmakiviä kuten toimenkuvia ja vastuualueita tarkennettiin, kuten myös mietittiin tapoja ihmisten johtamiseen seuratoiminnassa.

Konkreettisimpana asiana koulutuksesta rakentui seuroille strateginen tuloskortti eli seuran tulevaisuuskuva jota mietittiin ja tarkennettiin koko koulutuksen ajan keväästä syksyyn. PPV:n tuloskortin voi lukea täältä.

PPV on mukana myös seurojen laatujärjestelmässä jolla on tavoitteena kehittää kokonaisvaltaisesti seuran toimintaa. Kokonaisvaltaisella kehittämisellä tarkoitetaan sekä seuran urheilutoiminnan että sitä tukevan hallinnon ja muiden tukitoimintojen kehittämistä. Kokemusten perusteella pelkällä urheilutoiminnan kehittämisellä ei voida luoda parasta mahdollista ympäristöä sekä pelaajan että seuran pitkäjänteiselle ja suunnitelmalliselle kehittämiselle.


   
Lisää uutisia
Pajamäen Pallo-Veikot Ry
«  Huhtikuu   »
Kategoriat