Vuoden 2018 seuratoimijapalkittu Reima 'Veppi' Särkijärvi
12.12.2018 22:13 Uutiset / Pääsivusto

Palloliitto palkitsi seuratoimijoita

Palloliiton Helsingin piiri palkitsi kauden 2018 päättäjäistilaisuudessaan monen muun palkinnon ohessa jalkapallon parissa tärkeää työtä tekeviä seuratoimijoita - Vuoden 2018 All Star Seuratoimijat.

Vuoden Seuratoimijoina palkittiin Heli Backman Ponnistuksesta, Kaius Krabbe IF Gnistanista, Jukka Viljamaa KäPasta, Mateus Decat PPJ:stä ja Reima 'Veppi' Särkijärvi PPV:stä. Reima on iki-PPV, joka on ollut perustamassa seuraa vuonna 1969 ja myös toiminut useissa tehtävissä aina puheenjohtajasta pelaajaan.

Palkinnon luovuttivat Palloliitosta Silja Ranta ja Sanna Olin. Reiman paloa jalkapalloa ja PPV:tä kohtaan kuvailtiin näin:

"Reimasta huokuu, miten merkittävä seura PPV hänelle on. Hän muistaa ja kertoo mielellään seuran historiasta ja perinteistä, mutta samalla hän on tarmokkaasti halunnut kehittää seuraa edelleen. Pitkälti Reiman ansiosta PPV tuli viime vuonna mukaan Palloliiton laatujärjestelmään ja lisäksi Reiman johdolla seura oli mukana tänä vuonna Palloliiton seuravalmennusprosessissa. Koulutuksen tuloksena ppvläiset sinnikkäästi laativat seuralleen strategisen tuloskortin eli seuran tulevaisuuskuvan, jonka pohjalta on erinomaiset edellytykset kehittää jatkossa seuran toimintaa. Näin vapaaehtoisten päivänä, emme tiedä parempaa juhlinnan kohdetta kuin Reima Särkijärven, joka on osaltaan tehnyt lukemattomia tunteja oman hommia helsinkiläisten futisharrastajien hyvinvoinnin eteen."

Koko PPV:n jalkapalloperhe onnittelee Veppiä! Sydän sykkii punaista!

Palloliiton sivuilla: Helsingin piiri palkitsi kauden 2018 ansioituneita


   
Lisää uutisia
Pajamäen Pallo-Veikot Ry
«  Syyskuu   »
Kategoriat