Ylös, ulos ja pihalle pelaamaan – Pihapelipäivä 30.5.2019
26.3.2019 13:08 Uutiset / Pääsivusto

Pihapelitapahtuma Pajamäen kentällä helatorstaina

PPV täyttää tänä vuonna 50 vuotta, ja juhlavuosi käynnistetään pihapelien merkeissä! Helatorstaina 30.5.2019 vietetään kansallista Pihapelipäivää, ja PPV on Pihapelipäivässä mukana järjestämällä pihapelitapahtuman.

PPV:n pihapelitapahtuma pidetään helatorstaina klo 12–15 Pajamäen kentällä. Tervetulleita ovat kaikki pihapeleistä kiinnostuneet liikkujat!

Pihapelipäivä on kaikille suunnattu PopUp-liikuntapäivä, ikään ja liikunnallisuuteen katsomatta. Pihapelipäivän ideana on palauttaa hauskuus ja leikki urheiluun. Ajatuksena, että voi aloittaa pelit missä ja milloin vain. Pihapelipäivä haluaa kantaa tärkeitä arvoja, kuten yhteisöllisyys, liikunnan helppous ja hauskuus.

PPV:n Pihapelipäivätapahtuman tavoitteena on kerätä seuramme jäseniä ja heidän perheitään sekä lähialueen ihmisiä yhteen Pajamäen kentälle liikkumaan pihapelien pariin.

Tapahtuma löytyy myös Facebookista: https://www.facebook.com/events/2429718490374535/

Pihapelitapahtuma klo 12-15 Pajamäessä:

Pihapelien säännöt:

  1. Kenttä on avoin eri peleille. Laita siis rohkeasti pihapelit käyntiin tai osallistu jo käynnissä oleviin peleihin!
  2. Kaikki halukkaat otetaan peleihin mukaan.
  3. Pidetään välineistä huolta (pallot, liivit, maalit, tötsät ym.)
  4. Huomioidaan erilaiset liikkujat: samassa pelissä saattaa olla pelaajia vauvasta vaariin. Ole siis varovainen kontaktien kanssa!
  5. Muista, että peleissä voi sattua ja tapahtua. Ilmoita vakavammasta, ensihoitoa vaativasta tapaturmasta välittömästi tapahtuman vastaavalle (Juuso Kokkonen / 0405608425). Soita tarvittaessa 112.
  6. Nauti, kannusta ja pidä yllä hyvää fiilistä!

Huomioithan, että tapahtuma ei vakuuta osallistujia.


   
Lisää uutisia
Pajamäen Pallo-Veikot Ry
«  Joulukuu   »
Kategoriat