PPV:n uutiskirje, joulukuu
20.12.2019 19:58 Toimiston tiedotteet / Pääsivusto

Tervehdys PPV-väki!

Pajamäen Pallo-Veikkojen 50-vuotisjuhla pidettiin 7.12.2019, ja mukana oli komeasti lähes 150 PPV:läistä! Juhla oli sykähdyttävä, arvokas kohtaaminen, jossa muisteltiin menneitä, palkittiin ansioituneita ja perustajajäseniä sekä kuultiin hienoja puheita ja lauluja.

Seuran kunniapuheenjohtajaksi kutsuttu seuralegenda Jukka Kasurinen sai niin ikään arvoisensa huomionosoituksen.

Onnea kaikille palkituille! Koostejuttu juhlasta on työn alla, ja se julkaistaan pian.

PPV-lehti 2019 on julkaistu! Lue se PPV:n nettisivuilta: https://www.ppv.fi/uutiset/115294/ppv-lehti-2019-on-julkaistu

Vielä ehdit hankkia pukinkonttiin komean PPV-huivin. Niitä on muutamia jäljellä. Katso lisää: https://www.ppv.fi/uutiset/115190/viela-niita-saa-ppv-huivi-pukinkonttiin

Vuosi vaihtuu, ja sen myötä muutoksia on edessä. Palloliitto kokee ison uudistuksen, kun piirit lakkautetaan ja sulautetaan yhteen valtakunnalliseen organisaatioon. Uudistuksesta voi lukea lisää Palloliiton sivuilta: https://www.palloliitto.fi/jalkapallouutiset/seurojen-palloliitto-ajankohtaistiedote-marraskuu-2019

Muistathan uusia pelipassisi! Nykyiset pelipassit ovat voimassa vuoden loppuun asti. Uuden pelipassin voit hankkia Palloliiton sivuilta: https://www.palloliitto.fi/jalkapalloperhe/palvelut-seuroille/pelipaikka Kysy lisätietoja pelipasseista ja niiden hankkimisesta omalta joukkueenjohtajaltasi.

PPV:n hallitus vaihtuu lähes täysin. Uusi hallitus aloittaa virallisesti toimissaan 1.1.2020, ja joitain toimintoja on jo siirretty uusien jäsenien vastuulle. Keitä uudessa hallituksessa on ja mistä kukin vastaa? Hallituksen esittelyn löydät seuran nettisivuilta: https://www.ppv.fi/seura/115056/hallitus-2020

Väistyn puheenjohtajan tehtävistä, ja luovutan valtikan seuraavalle. Kiitos lämpimästi tästä vuodesta koko seurayhteisölle. PPV on hieno seura, jonka värejä kannan aina ylpeänä!

Onnea ja menestystä uudelle hallitukselle! Tsemppiä myös koko seuraväelle tulevaan. Tehdään hyvin – niin kentällä kuin sen laidalla. Pidetään PPV-lippu korkealla!

Koko seuran hallituksen puolesta toivotan koko PPV-yhteisölle hyvää ja rauhallista joulua sekä onnellista uutta vuotta 2020!

Jouluisin terveisin,
Juuso Kokkonen, puheenjohtaja


   
Lisää uutisia
Pajamäen Pallo-Veikot Ry
«  Syyskuu   »
Kategoriat