Kunniapuheenjohtaja Jukka Kasurisen kiitos: "Niin suuri hetki minulle, ettei unohdu koskaan"
2.1.2020 11:18 Uutiset / Pääsivusto

Kunniapuheenjohtaja sai arvoisensa huomionosoituksen

Hyvät PPV:läiset

Kiitos Teille kaikille, jotka läsnäolollanne teitte seuran 50-vuotisjuhlista Ravintola Kaartissa ikimuistoisen tilaisuuden.

Kiitos aivan erityisesti saamastani huomionosoituksesta. Pidän sitä suuressa arvossa. Varmaan pieni hetki ihmiskunnalle, mutta niin suuri hetki minulle, ettei unohdu koskaan.

Hyvää Uutta Vuotta ja kovaa potkua koko PPV-perheelle 2020-luvulle. Pappapaada, pappapaada – Peepeevee, nyt tee se, nyt tee se Peepeevee,

Kunniapuheenjohtaja Jukka Kasurinen


Juhlaväki osoitti seisaltaan suosiotaan PPV:n kunniapuheenjohtajalle Jukka Kasuriselle.

Nopea ja lujapotkuinen vasen laituri. Huhu liikkuu, että Pitskun kentän ylärima heiluu vieläkin erään takavuosina kentällä pelatun ottelun jäljiltä! Hän on sanavirtuoosi, jonka seurassa ei aika käy pitkäksi. Hän on valmentaja, monivuotinen seuran puheenjohtaja, seuran perustajajäsen ja nyt myös kunniapuheenjohtaja: hän on BOSS Jukka Kasurinen!

PPV ry kutsui kokouksessaan 10.10.2019 seuran kunniapuheenjohtajaksi Jukka Kasurisen. Varsinainen nimitys ja kunnianosoitus tapahtui seuran 50-vuotisjuhlissa 7.12.2019, kun Kasuriselle myönnettiin kunniapuheenjohtajan kunniakirja. Koko lähes 150-päinen juhlaväki antoi seisaltaan raikuvat aplodit Kasuriselle. Hienoa seurakulttuuria!

Jukka Kasurinen on PPV:n perustajajäsen ja monivuotinen seuran hallituksen puheenjohtaja. Hän aloitti valmentajana 1970 D1-junioreiden parissa. Nämä juniorit saavuttivat hänen johdollaan B-junioreiden Helsingin piirin mestaruuden vuonna 1974 ja osallistuivat B-junioreiden SM lopputurnaukseen.

Vuonna 1976 tämä joukkue sai osallistua myös A-junioreiden SM lopputurnaukseen mukana oli: MP, KuPS, TPS, Reipas, Ilves, HJK, SePS ja PPV. Hän sai lempinimen ’Boss’ pelaajiltaan, koska hän johti sekä PPV:tä että joukkuetta.

Seuran edustusjoukkuetta, joka koostui aluksi tästä samasta joukkueesta, hän valmensi aina vuoteen 1992 saakka.

Jukka Kasurisella oli ratkaiseva panos jalkapallohallin rakentamisessa Pajamäkeen. Hän kävi lukuisia neuvotteluita Liikuntaviraston päällikön Anssi Rauramon kanssa hallin paikasta. Viimein hallin rakentaminen Pajamäkeen aloitettiin syksyllä 2001, ja heti seuraavana vuonna 2002 halli oli jo täydessä käytössä. Kun vuonna 2010 Järvenpäässä romahti vastaavanlainen halli, jouduttiin Pajamäen halli valitettavasti purkamaan.

Palloliiton Helsingin piiri myönsi keväällä 2019 Kasuriselle piirin kultaisen ansiolevykkeen numero 150 pitkäaikaisesta työstään jalkapallon hyväksi.

Onnea vielä kertaalleen kunniapuheenjohtaja Jukka Kasurinen!


   
Lisää uutisia
Pajamäen Pallo-Veikot Ry
«  Syyskuu   »
Kategoriat