Toukokuun kuukausikirje: Täältä tullaan!
22.5.2020 12:02 Uutiset / Pääsivusto

Täältä tullaan!

Hyvä PPV väki,

Toukokuu on ollut meille hyvä. Yhteiskunnan rajoitustoimia on voitu pikkuhiljaa purkaa ja jalkapallon pienryhmäharjoittelu on päässyt alkamaan. Tämä on iso asia seurallemme, niin aikuisjoukkueille, mutta etenkin niille seuramme parille sadalle junioripelaajalle, jotka ovat päässeet takaisin rakastamansa lajin ja ennen kaikkea omien joukkuekavereidensa luokse. Vaikka lajin perustaitoja on voinut harjoitella omatoimisesti poikkeusolojen aikana, ovat harjoitukset oman joukkueen kesken monelle varmasti se keskeisin syy, miksi jalkapalloa harrastetaan.

Pienryhmäharjoituksissakin keskitytään vielä toukokuun ajan enemmän yksilöharjoitteisiin, mutta kesäkuun alusta pääsemme jo normaaliin joukkueharjoitteluun ja kisakentille, kun kilpailutoiminnan sarjat ja peli-illat alkavat. Otteluissa tiivistyvät joukkueen yhteiset tavoitteet, joiden eteen on työskennelty poikkeusoloissakin, mutta epäilemättä tunteet ja tavoitteet kirkastuvat, kun kentällä ollaan vihdoin yhdessä – pelaamassa, pitämässä hauskaa, kehittymässä jalkapalloilijoina ja ihmisinä.

Oma joukkue, se on juuri ne kaverit, joiden kanssa yhdessä harjoitellaan, kisataan, ehkä hävitään ja treenataan lisää, voitetaan, syödään eväitä ja nauretaan, tsempataan ja mennään taas! Heidän hymynsä, kun he lähestyvät Pajamäen kenttää ja näkevät oman joukkueensa kokoontuvan, siihen kuplaan kuuluminen on ainutlaatuista. Omassa joukkueessamme me olemme yhdessä enemmän. Toisaalta PPV:ssä pääsee kurkistamaan myös oman joukkueen yli esimerkiksi seuramme kesäleirillä (vielä muutama paikka vapaana!) tai Akatemia-toiminnassa, jota PPV tarjoaa 2008-2010 syntyneille tavoitteellisemmille pelaajille jälleen syksyllä 2020.

Joukkueet yhdessä tekevät seuran ja myös pienessä PPV-seurassa me olemme yhdessä enemmän, ja olemme aina myös enemmän kuin jalkapalloilijoita. Meidät tunnetaan nimeltä, meidän kuulumisemme kiinnostavat, me olemme tärkeitä koko porukalle. Nämä ajatukset ovat nousseet keskeisiksi myös PPV:n kehittämistä tukevassa strategiatyössä, joka on Juuso Kokkosen johdolla hyvässä vauhdissa. Seurakyselyyn vastanneet tarjosivat tärkeää tietoa juuri teidän, seuran jäsenten näkemyksistä, kiitos niistä!

PPV:n futiskoulu, tuo ensimmäinen kosketus jalkapallon maailmaan ja sen jälkeinen siirtyminen ensimmäiseen ikäkausijoukkueeseen järjestyy jälleen elokuussa 2020. Ilmoittautuminen on jo mahdollista nettisivuillamme. Levittäkäähän sanaa ystäville, tuttaville, naapureille, aivan kaikille, jotka haluavat olla osa jalkapalloilevaa yhteisöämme – te olette tervetulleita mukaan!

Keväisin terveisin,

Vappu Ylinen

Junioritoiminnan vastaava / Pajamäen Pallo-Veikot


   
Lisää uutisia
Pajamäen Pallo-Veikot Ry
«  Lokakuu   »
Kategoriat