Shokkiuutinen! B-junioreiden päävalmentaja vaihtuu
29.5.2020 16:02 Uutiset / B-juniorit

Juuso Kokkonen on joukkueen uusi päävalmentaja.

PPV:n B-juniorit on kenties historiansa suurimman muutoksen äärellä, sillä päävalmentajana joukkueen alkutaipaleelta lähtien, eli liki 12 vuotta toiminut Petri Riikonen siirtyy apuvalmentajan tehtäviin. Uusi päävalmentaja on Juuso Kokkonen.

– Hienoa lähteä joukkueen matkaan! Haluan auttaa joukkuetta ja pelaajia kehittymään yhä eteenpäin, ja tuoda uutta virtaa ja uusia ajatuksia joukkueen valmennukseen, Juuso kertoo.

Niin ikään pitkään joukkueessa valmentanut Riikka Rantakari jatkaa hänkin yhä joukkueen valmennustiimissä. Riikka ja Petri hoitavat myös jatkossa joukkueenjohtajan tehtävät Juuson keskittyessä täysin valmennukseen.

– Riikka ja Petri ovat tehneet valtavan hienoa työtä joukkueen parissa, mistä osoituksena on jo se, että ryhmä on pysynyt kasassa näin pitkään. Tuon kuitenkin ajallisesti ison lisäresurssin nimenomaan joukkueen valmennukseen ja sen kehittämiseen.

Juuso on toiminut PPV:ssä usean vuoden ajan erilaisissa valmennus- ja seurajohdon tehtävissä, ja hän on joukkueellekin jo ennestään tuttu.

Juuso aloittaa tehtävässään jo 1.6. alkaen. Vaihdos tapahtuu lähellä kauden alkua, sillä B-junioreiden kausi alkaa 26.6.

Joukkueen pelien ajankohdat ja paikat löytyvät Palloliiton sivuilta (https://www.palloliitto.fi/joukkue/130761) sekä joukkueen omilta nettisivuilta (https://www.ppv.fi/joukkueet/7739).


   
Lisää uutisia
Pajamäen Pallo-Veikot Ry
«  Syyskuu   »
Kategoriat