Kausi paketissa - hymyt huulilla
24.9.2020 12:29 Uutiset / Ikämiehet 45

Kausi paketoitiin Pitskussa

Ikämiesten 45-ryhmä saatteli kauden loppuun keskiviikkona Pihlajistoa vastaan Pitskun kattilassa. Rosteri oli jo vähän tuttuun tyyliin kovin kapea, kun penkkiä kulutti yksi ainoa veikko.

Muutoin tilannetta laidalla tarkkaili muuan Generalissimus Juhola, jonka läsnäolo uumoili pelin jälkeisiä mustia autoja ja Siperian kyytejä.

Punanutut ryhmittyi peliin tiiviinä, matalla puolustavana pakettina, jolla pyrittiin löytämään tiloja Alkumuna-jengin taustoilta. Idea toimi ihan hyvin ja peli pyöri varsin tasaisena puolin ja toisin.

Ilta vanheni noin kympin verran kun Pihlajisto sai aikaan hässäkkää kuudentoista laitamille. Puolustus purki nahkaisen keskustan suuntaan ja niinhän siinä päivysti valkopaita, jolla oli varsin helppo homma pullistella verkkoja.

Veikot eivät tästä lannistuneet, vaan peli jatkui mallikkaana. Puolustus toimi tiiviinä ja keskialueellakaan ei ollut isompaa hätää. Pihlajiston mallina oli lähinnä heittää tikkaria Ossin laitaan.

Reilun kahden kympin kohdalla Ossi katkoi hyvin, siirsi pallon Nicodemukselle, joka jatkoi erinomaisesti kantapäällä Petelle, Surakan Petelle. Pete otti muutaman kosketuksen ja laittoi hienon syötön pakkien välistä kirmaavalle Kisulle. Kisu kiitti ja uitti kuulan maaliin veskan porteista, 1-1.

Välihuikkaa nauttiessa mielet olivat iloisia ja toiselle puoliskolle edettiin päättäväisellä otteella.

Peli vaelteli joskin valkopaidoilla oli hivenen terävämpi ote. Kun kymppi oli toista halvia edennyt sai vieraat heiton kuudentoista kohdilla. Pallo peliin, palautus heittäjälle, joka nakkasi kuulan kohden maalilla päivystänyttä ihmismerta.

Pallo päätyi koko joukon läpi juoksukone Riikoselle, joka veti volleystä komean maalin takakulmaan. Ikinuori on tehnyt muutakin kuin kiertänyt kunnan pururataa.

Punaisilla tsemppi kesti ja painetta saatiin aikaan. Nicke tavoitteli vieraiden kuudentoista edustalla pääpalloa ja kentän pisimpänä sen voitti. Lelu päätyi taas Kisulle, joka laittoi Mitren vinkumaan ja peli oli 2-2.

Vieraat sai painetta aikaan ja kulman jälkeen nahkainen kävi tolpassa sekä vetotilanteessa onneksi vain ylärimassa.

Suu valkoisilla kyllä kävi kovaan ääneen ja niinpä loppuhetkillä yhdelle näytettiinkin punaista. Veikot eivät loppukiriä saaneet aikaan ja ympyrään talsittiin tasapelin merkeissä. Lopputulos oli pelitilanteisiin nähden oikea.

Iloiset herrat katosivat loppupuheiden ja naurujen jälkeen yltyvää sumuun ja kohden uusia seikkailuja. Ja ketään ei ohjattu mustaan autoon.

Veikoille voi huhujen perusteella olla metallia tulossa. Vääntö käydään kabinettipuolella ja asia selvinnee syssymmällä.


-pupu-


   
Lisää uutisia
Pajamäen Pallo-Veikot Ry
«  Lokakuu   »
Kategoriat