Piirisarja päätökseen - PPV/B
27.9.2020 22:01 Uutiset / B-juniorit

Me olemme ME! - PPV/B

PPV:n vanhimmat juniorit päättivät piirisarjan maukkaaseen 0-14 voittoon HJK:sta. Melkoista maali-iloittelua siis. Tällä varmistettiin lohkon pronssisija, ja ei se hopeakaan kaukana ollut kun EPS/3 meni taulukossa edelle vain paremman maalisuhteen turvin. Maalisuhteella 65-23 jäimme 9 maalin päähän hopeasta. Tavoite piirisarjassa oli kolmen parhaan joukkoon sijoittuminen ja se tavoite saavutettiin hienosti.

Piirisarja alkoi melko kylmällä kyydillä, kun juuri em. sarjataulukossa edellemme kiilannut EPS/3 vei avausottelun nimiinsä karuin 8-1 lukemin. Sen jälkeen joukkue oli kuitenkin taas oma itsensä ja punainen pikajuna pyyhälsi voitosta voittoon. Ainoa kivi joka sen jälkeen jäi kääntämättä oli lohkovoittaja VJS.

Rosterin ollessa hieman ohut (17 pelaajaa), niin sekin toi välillä oman mausteensa, kun vaihtopenkki kolisi tyhjyyttään ja avauskokoonpano veti koko 80 minuuttia ilman vaihdon vaihtoa. Kunnioitettavaa! Jojo/valmentaja Riikan sanoin: ”Olette mahtavia poikia ja tämä on huippujoukkue täynnä tsemppiä, taitoa ja loistavaa yhteishenkeä.”

Myös vaikea valmentajatilanne sotki hieman kauttamme, mutta onneksi juuri ratkaiseviin viimeisiin peleihin riensi joukkuetta jo vuosien ajan katsomosta seurannut Milan ’Miltsu’ Rantakari (kuva). Miltsu ohjasi joukkueen läpi viimeisten kuuden pelin ja hienosti ohjasikin – kuudesta pelistä viisi voittoa. Kiitos Miltsu!


Tästä on hyvä jatkaa…jatkakaamme siis tästä! Sydän sykkii punaista!

Joukkueen tilastot ja ottelut löytyvät täältä!


   
Lisää uutisia
Pajamäen Pallo-Veikot Ry
«  Lokakuu   »
Kategoriat