PPV koronaohjeistus
29.10.2020 12:17 Uutiset / Pääsivusto

PPV suosittaa kasvomaskin käyttöä

PPV noudattaa toiminnassaan Palloliiton ja Olympiakomitean koronaohjeistusta.

https://www.olympiakomitea.fi/2020/10/23/ajankohtaista-tietoa-koronavirustilanteen-vaikutuksesta-urheiluun/

Tällä viikolla lisäksi Helsingin kaupunki on tarkentanut liikuntapaikkojen ohjeistustaan koskien erityisesti kasvomaskien käyttöä.

https://www.hel.fi/uutiset/fi/kaupunginkanslia/paakaupunkiseutu-linjasi-harrastetoiminnassa

Ottaen huomioon edellä mainitut suositukset PPV suosittaa aikaisempien toimien lisäksi kasvomaskin käyttöä myös valmentajilla aina silloin, kun se on mahdollista. Tämän suosituksen päiväys 29.10.2020

PPV Hallitus


Edellinen tiedote (17.10.2020)

PAJAMÄEN HALLIN KÄYTTÖ 17.10.2020 ALKAEN

Hallissa saavat oleskella vain kyseisen harjoitusvuoron joukkueet.

Harjoituksiin mennään harjoituksista vastaavan valmentajan johdolla. Halliin saa mennä vasta kun edellisen vuoron joukkueet ovat poistuneet hallista.

Harjoituksista vastaava valmentaja huolehtii, että harjoitukset loppuvat ajoissa, jotta joukkue on poistunut hallista ennen oman vuoronsa päättymistä.

Ylläolevasta poiketen 2014 syntyneiden huoltajat voivat seurata harjoituksia hallissa, mikäli kokevat sen tarpeelliseksi. Tällöin on noudatettava turvaetäisyyksiä ja käytettävä kasvomaskia. Yli 15 vuotiailta ylimääräisiltä (ei joukkueen harjoituksiin osallistuvilta) henkilöiltä edellytetään kasvomaskin käyttöä.

Näiden ohjeiden lisäksi yleiset koronaohjeistukset, kuten vain täysin terveenä harjoituksiin, hihaan yskiminen, hyvä käsihygienia jne ovat luonnollisesti edelleen tärkeitä tekijöitä koronavirustilanteen hillitsemisessä.
https://www.palloliitto.fi/sites/default/files/Palloliitto/ohjeistus_jalkapalloharjoittelun_toteuttamiseen_1.6.2020_alkaen.pdf


   
Lisää uutisia
Pajamäen Pallo-Veikot Ry
«  Lokakuu   »
Kategoriat