PPV:n tyttöjen treenileiri Eerikkilässä
17.9.2020 10:35 Uutiset / Pääsivusto

PPV T0809 ja T1011 Eerikkilässä 12.-13.9.20

Seuran tyttöjoukkueet T0809 ja T1011 viettivät syksyisen viikonlopun Eerikkilän urheiluopiston loistavissa olosuhteissa 12.-13.9.20. Koko Pajamäki suhisi innokasta lähtötunnelmaa, kun tilausbussi odotti meitä kentän laidalla lauantaiaamuna.


Eerikkilässä meitä vastassa olivat upeat jalkapallokentät ja -hallit, joihin pääsimmekin heti majoituttuamme treenaamaan. Molemmille joukkueille oli virkistävää harjoitella laadukkaissa puitteissa ja treenit kulkivat motivoituneesti yhteisten lämmittelyjen, tutustumisleikkien ja harjoitteiden kautta omissa joukkueissa harjoitteluun. Nuoremman joukkueen pelaajat saivat taitavilta ”isosiskoilta” upeaa esimerkkiä harjoitteluunsa. Ensimmäinen leiripäivämme oli intensiivinen ja siihen mahtui useammat harjoitukset, herkulliset ateriat sekä illan kruunaava saunominen ja uinti syyslämpimässä järvessä, kauniissa sadesäässä.

Sunnuntaiaamu aukesi aurinkoisena Eerikkilän upeiden maisemien ylle. Aamiaisen jälkeen treenaaminen jatkui yhtä reippaasti kuin ensimmäisenä päivänä. Ohjelmassa oli jalkapallon lisäksi mm. tanssia halukkaille sekä yhtenä leirin kohokohtana teoriapalaveri, jossa kävimme läpi ajankohtaisia teemoja joukkueiden otteluista kuvattujen videoiden avulla. Iltapäivällä ehdittiin vielä vetää rankkuskabaa ja vapaata pelailua ennen kuin bussi haki meidät kotimatkalle.


Kotimatkalla suunniteltiin joukkueiden välisen yhteistyön jatkumista, mahdollisimman pian järjestettävää uutta leiriä ja haaveiltiin siitä, josko oltaisiin vielä pari päivää jatkettu syksyn parasta futisviikonloppua. Kiitos kaikille reippaille, iloisille ja ihanille leiriläisille ja valmentajille. Me tehtiin tämäkin ”ihan paras juttu” yhdessä!


   
Lisää uutisia
Pajamäen Pallo-Veikot Ry
«  Lokakuu   »
Kategoriat