Seuran uusi puheenjohtaja esittäytyy
7.1.2021 14:54 Uutiset / Pääsivusto

Seuran uusi puheenjohtaja 2021 - Jonna Hakulinen

Hyvää alkanutta vuotta kaikille!

Seuramme syyskokouksen päätöksellä sain kunnian toimia PPV:n puheenjohtajana 2021.

Tämä on samalla PPV:n historiassa ensimmäinen kerta, kun seuran puheenjohtajaksi on valittu nainen. Olen syntyjään kotoisin Pitäjänmäestä, joten Pajamäki on itselleni varsin tuttu alue jo vuosien takaa. Asun perheeni kanssa Reimarlassa ja perheestämme kaksi nuorinta lasta pelaa PPV:n juniorijoukkueissa. Lapseni kautta päädyinkin mukaan PPV:n toimintaan noin neljä vuotta sitten. Poikamme pelasi aluksi hetken aikaa toisessa lähialueen seurassa, mutta koimme harjoittelun lähellä kotiamme tärkeäksi tekijäksi seuran valinnassa. Tulin mukaan toimintaan ensin joukkueenjohtajaksi ja hallituksessa tämä alkava vuosi on nyt kolmas. Oma ensikosketukseni lajiin tapahtui aikoinaan Espoossa sikäläisen seuran tyttöjoukkueessa. Fudisäitinä on tullut kannustettua ja jännitettyä kentän laidalla ensin nyt jo aikuisen pojan pelejä ja nykyään nuorimmaisten lasten kohdalla.

Syyskokouksessa valittiin puheenjohtajan lisäksi myös muut vuoden 2021 hallituksen jäsenet. Erityisen ylpeä olen nyt mukaan hallitustyöhön saaduista oman seuramme kasvateista. Adrian van der Meer ja Petri Manninen A- junioreista sekä Tuomas Sorri jo vuodesta 1991 PPV:n paidassa pelanneena. Hallituksessa on tällä hetkellä huikea ikäjakauma A-junioreista perustajajäseneemme Reima Särkijärveen, joka on ollut mukana toiminnassa vuodesta 1969 saakka. Aktiivista toimintaa hallituksessa jatkavat Kimmo Assmuth talousvastaavana, Vappu Ylinen junioripäällikkönä ja sihteerinä, Otto-Ville Kaukoniemi vastaa niin valmennuksesta, joukkueenjohtajista kuin olosuhteista. Luotan täysin tämän hallituksen kykyihin viedä seuraamme eteenpäin isojen muutoksien edessä. Alkavan vuoden suurimpina asioina on tilitoiminnan muutos sekä mahdollinen ensimmäisen työntekijän palkkaaminen junioripäälliköksi seuraamme. Näihin asioihin palaamme varmasti kevään aikana. Vallitsevat poikkeusolot koronatilanteen vuoksi vaikuttavat luonnollisesti tällä hetkellä harrastustoimintaamme, mutta seuraamme tilannetta aktiivisesti.

Suurin henkilökohtainen unelmani puheenjohtajana on nähdä PPV:ssä sama "me-henki", kuin reilu vuosi sitten järjestetyissä seuramme 50v juhlissa. Seura = Me ja yhteisöllisyydessä piilee PPV:n suurin punaisena sykkivä ydin. Viime vuosina seuramme joukkueet ovat joutuneet toimimaan välillä hyvinkin itsenäisesti, ilman seuran ja hallituksen tukea. Puheenjohtajana aion tuoda muutosta siihen, että yhteisöllisyytemme ulottuu myös joukkuerajojen yli ja seuralähtöinen työskentely vahvistuu. Kun uusi pelaaja liittyy seuraamme, hän liittyy PPV:hen, riippumatta siitä mikä joukkue on kyseessä. Toivon minua lähestyttävän rohkeasti kentän laidalla tai sähköpostilla oli asiasi sitten pieni tai suuri. Yhdessä olemme PPV.


   
Lisää uutisia
Pajamäen Pallo-Veikot Ry
«  Lokakuu   »
Kategoriat