Maaliskuun kuukausikirje
31.3.2021 21:42 Uutiset / Pääsivusto

PPV:n viestintävastaava Adrian van der Meer

Olen Adrian van der Meer, olen 17-vuotias PPV:n kasvatti. Olen siis myös tällä hetkellä PPV:n hallituksen nuorin jäsen ja toimin viestintä- ja toisena varustevastaavana. Pelaan tämän lisäksi PPV:n A-junioreissa joukkueen maalivahtina, näin tuon junioritason pelaajan näkemystä myös hallitukseen.

Vuonna 2008 aloitin pelaamisen PPV:ssä. Isoveljeni oli aloittanut vuotta aikaisemmin samassa seurassa, ja kun 2003-syntyneiden ikäluokka aloitti virallisesti toimintansa minutkin pistettiin sinne pelaamaan.

Oma joukkueeni A-juniorit on muodostanut minulle monta nykyäänkin tärkeää ystävyyssuhdetta, PPV on siis ollut erittäin suuri tekijä elämässäni. Joukkueeni, ja mikä tahansa seuramme joukkueista, on kaikki sellaisia joihin on helppo tulla minkä tahansa ikäisenä tai tasoisena ja siellä on myös hauska pelata. Useasti pelatessani olen huomannut, että muissa joukkueissa ei ole välttämättä samanlaista joukkuehenkeä ja toveruutta jota omasta joukkueestani löytyy. Tämän on mielestäni tärkeää siksi, että jalkapallo pysyy nautinnolliselta ja se ei tunnu pakkomieliseltä harrastukselta.

PPV:n hallitukseen hain juuri sen takia, että voimme antaa kaikille mahdollisuuden nauttia jalkapallon pelaamisesta.Tämän takia tulin hallitukseen, että voisin tehdä osuuteni edistää seuraa ja laajentaa sen näkyvyyttä. Tiedän henkilökohtaisesta kokemuksesta kuinka hyvä paikka PPV on, näin haluan mahdollistaa kaikille mahdollisuuden tällaiseen hyvään peliympäristöön.   
Lisää uutisia
Pajamäen Pallo-Veikot Ry
«  Lokakuu   »
Kategoriat