Huhtikuun kuukausikirje – juniorivastaava Vappu Ylinen
26.4.2021 13:30 Uutiset / Pääsivusto

PPV juniorivastaava Vappu Ylinen

Kirjoitan huhtikuun kuukausikirjettä keskellä jalkapalloseuran kiihkeintä kevätkautta. Seuramme juniorivastaavana kauttani rakentuvat PPV:n FUTISKOULU ja KESÄLEIRIT, joihin kaikkiin ilmoittautuminen on vielä käynnissä. FUTISKOULUSSA tarjoamme n. 2014–2016 syntyneille tytöille ja pojille paljon iloista tekemistä pallon kanssa ja lajiin tutustumista kokeneiden juniorivalmentajien johdolla. Seuramme arvojen mukaisesti meille on tärkeää, että jo futiskoululaisesta lähtien jokainen pelaaja on tasa-arvoinen, niin taitojensa kuin tavoitteidensa puolesta. Futiskoulussamme jokainen lapsi saa tasapuolista huomiota, oli hän sitten tyttö tai poika, rohkea tai arka, tekijä tai tarkkailija. KESÄLEIREILLÄ kokoontuvat puolestaan seuran jo kokeneemmat futarit, tänä vuonna noin ikäluokasta 2011 lähtien, ja sinne ovat tervetulleita kaikki halukkaat, seuran jäsenyyteen tai futistaustaan katsomatta.

Ja kuka minä sitten olinkaan? PPV:ssä 4 vuotta sitten aloittaessani olin se kentän laidan vanhempi, joka toi lapsensa kokeilemaan ikäkausijoukkueen harjoituksiin. Tai jos tarkkoja ollaan, joukkueemme oli tuolloin vielä ryhmä isosiskojen jalanjäljissä palloa potkivia pikkusiskoja. Meidän perheellemme PPV oli ennen kaikkea Pajamäen ja lähialueiden oma seura, oikeastaan lajikin olisi voinut olla mikä hyvänsä. Mutta että meillä on Pajamäessä oma urheiluseura, sinne totta kai! Matkalla kävi kuitenkin niin, että juuri jalkapallo vei mukanaan, lapsenkin, mutta ennen kaikkea sen kentän laidan vanhemman, joka tänään on valmennusosaamisensa kehittämistä pohtiva ja eteenpäin tähtäävä, kouluttautunut valmentaja ja seuran innokas juniorivastaava.

Vapaaehtoistoiminta joukkueen, seuran ja lajin parissa on antanut minulle valtavasti iloa ja ystäviä sekä oman osaamiseni hyödyntämistä, sen tunnistamista ja aktiivista kehittämistä. Seuran juniorivastaavana tavoitteenani on ensisijaisesti kehittää seuran arkea nuorimpien ikäluokkien joukkueissa, luoda tapahtumia joukkueiden ympärille (mm. ne KESÄLEIRIT) sekä mahdollistaa pienten pelaajien matka seuraan (mm. se FUTISKOULU). Myös vapaaehtoisten valmentajien ja muiden toimihenkilöiden työ on tärkeää juniorityötä, jota seuramme hallitus haluaa tukea kaikin mahdollisin tavoin. Nykäise siis hihasta kentän laidalla tai laita viestiä, mikäli kaipaat vastauksia, haluat antaa palautetta, sinulla on ideoita tai haluaisit päästä mukaan! Meillä on täällä niin kivaa!

Vappu Ylinen

PPV juniorivastaava


   
Lisää uutisia
Pajamäen Pallo-Veikot Ry
«  Lokakuu   »
Kategoriat