Aloittavan ikäluokan toiminta on nyt käynnissä!
Julkaistu: 24.11.2021 00.00

Aloittavan ikäluokan toiminta on nyt käynnissä!

Tervetuloa mukaan 2015–2016 syntyneiden tyttöjen ja poikien joukkueeseen!

Uusi ikäluokka on aloittanut toimintansa PPV:n väreissä! Aloittava ikäluokka pitää tänä vuonna sisällään ikäluokat 2015–2016. Etsimmekin nyt innokkaita tyttöjä ja poikia mukaan joukkueen toimintaan! Harjoitukset pitävät sisällään leikkejä, erilaisia pelejä, yhdessä oloa uusien joukkuekavereiden kanssa sekä tutustumista jalkapallon maailmaan.

Toiminta on nyt käynnissä ja harjoitukset on Pajamäen hallissa (os. Takkatie, Hki). Harjoitukset aina maanantaisin klo 18-19 Pajamäen kuplahallissa. Alkuun varusteiksi riittää sopivat liikuntavarusteet ja kengät sekä oma pallo.

Voit ilmoittautua mukaan joukkueeseen sivujemme kautta: https://www.ppv.fi/uutiset/115961/uuden-junioripel...

Eli jos kuulut ikäluokkaan 2015–2016 ja olet innostunut liikunnasta ja jalkapallosta, olet enemmän kuin tervetullut mukaan seuraamme! Toimintaan voi ilmoittautua mukaan milloin vain ja harjoituksissa voi käydä yhden kuukauden, ennen kuin on päätettävä jatkaako lapsi joukkueen toiminnassa mukana koko kauden ajan. Eli lapsi saa mahdollisuuden tutustua muihin pelaajiin sekä valmentajaan rauhassa.

Ikäluokan valmennuksesta vastaa seuran junioripäällikkö Mikko Niskanen. Jos tulee kysyttävää, olkaa rohkeasti yhteydessä!

Tiedot alla:

Mikko Niskanen (mikko.niskanen@ppv.fi)

Puhelinnumero: 041 3137559