Yleisön pyynnöstä: PPV tarjoaa jälleen Perhefutista alueen lapsiperheille
Julkaistu: 21.07.2022 14.00

Yleisön pyynnöstä: PPV tarjoaa jälleen Perhefutista alueen lapsiperheille

Toista kertaa järjestettävä Perhefutis antaa perheille mahdollisuuden viettää aikaa yhdessä liikunnan ja jalkapallon parissa. Perhefutiksen tarkoitus on antaa ensimmäinen kosketus jalkapalloon, mutta kyseessä on ensisijaisesti liikuntaan ja hauskanpitoon tarkoitettu tapahtuma, jossa opetellaan perusliikuntataitoja.

Perhefutis pitää sisällään leikkejä ja pelejä, erilaisten liikuntataitojen opettelua sekä vanhemman ja lapsen yhteistä tekemistä. Perhefutis on tarkoitettu perheille, joilta löytyy lapsia ikäväliltä 3–5 vuotta.

Harjoituksiin on tarkoitus osallistua yhden aikuisen ja yhden lapsen voimin. Mikäli perheeltä tulee toinenkin lapsi mukaan, mainitkaa tästä ilmoittautumisen yhteydessä. Harjoitusten kesto on 1 tunti, mutta jokainen harjoitus etenee lasten jaksamisen mukaan. Harjoituksiin mukaan tarvitaan liikuntaan sopivat varusteet, juomapullon ja pallon (Mikäli puuttuu, seuralta löytyy palloja lainaan).

Ensimmäinen Perhefutis-harjoitus järjestetään maanantaina 29.8.2022 kello 17–18. Paikkana toimii Pajamäen kenttä (Takkatie 36, Helsinki).

Perhefutis jatkuu aina 31.10 asti eli harjoituksia kertyy yhteensä 10 kappaletta. Hinta Perhefutikselle on 80 € (sisältää vakuutuksen + korttelipassin)

Harjoituksista ja ilmoittautumisesta vastaa seuran junioripäällikkö Mikko Niskanen. Harjoituksissa apuna toimii seuran valmentajia, jolloin jokaisessa harjoituksissa on varmasti tarpeeksi valmentajia osallistujiin nähden!

Mikäli herää kysyttävää perhefutiksen tiimoilta, olkaa rohkeasti yhteydessä alla olevien yhteystietojen kautta.

mikko.niskanen@ppv.fi

p. 0413137559

Nähdään taas syksyllä perhefutiksen parissa!