Tervetuloa mukaan 2015–2016 syntyneiden joukkueeseen!
Julkaistu: 27.01.2022 21.21

Tervetuloa mukaan 2015–2016 syntyneiden joukkueeseen!

Uusi ikäluokka on aloittanut toimintansa PPV:n väreissä! Aloittava ikäluokka pitää tänä vuonna sisällään ikäluokat 2015–2016. Etsimmekin nyt innokkaita tyttöjä ja poikia mukaan joukkueen toimintaan! Harjoitukset pitävät sisällään leikkejä, erilaisia pelejä, yhdessä oloa uusien joukkuekavereiden kanssa sekä tutustumista jalkapallon maailmaan.

Helppo tulla mukaan

Jalkapalloharrastuksen kokeilu joukkueessa toimii matalalla kynnyksellä, joten voitte tulla mukaan kokeilemaan ilman ilmoittautumisia tai sitoitumisia. Jos kuulut 2015–2016 ikäluokkaan ja olet innostunut kokeilemaan jalkapalloa, olet enemmän kuin tervetullut mukaan joukkueeseemme! Toimintaan voit tulla mukaan milloin vain, vaikka kun olette sattumalta kävelyllä kentän lähettyvillä.

Maksuton kokeilujakso

Harjoituksissa voi käydä maksuttomasti yhden kuukauden, ennen kuin on päätettävä jatkaako lapsi joukkueen toiminnassa mukana koko kauden ajan. Eli lapsi saa mahdollisuuden tutustua muihin pelaajiin sekä valmentajaan rauhassa.

Harjoitusten sijainti

Harjoitukset järjestetään Pajamäen jalkapallokentällä, Takkatie 36, 00360 Helsinki. Katso kartalla!

  • maanantaisin klo 18-19
  • sunnuntaisin klo 12-13
Varusteet

Alkuun varusteiksi riittää mukavat & rennot vaatteet ja lenkkarit. Oman pallon (koko 3) voi ottaa mukaan, tarvittaessa myös saat käyttöön myös lainapallon.

Ota yhteyttä! TP2015 joukkueenjohtaja Vesa Valkonen - ppv.vesa@gmail.com

Jos sinulla tulee mitä vaan kysyttävää harrastuksen aloittamiseen liittyen, olethan rohkeasti yhteydessä! Tervetuloa joukkoon!