Tervetuloa kokeilemaan jalkapalloa P2012 joukkueeseen!
Julkaistu: 10.05.2023 11.33

Tervetuloa kokeilemaan jalkapalloa P2012 joukkueeseen!

Ensimmäinen kuukausi on maksuton, jonka jälkeen voit päättää haluatko jatkaa jalkapalloharrastusta joukkueessamme. Kokeilujakson aikana pääset tutustumaan joukkueeseemme: joukkuekavereihin, valmentajiin ja harjoituksiin kaksi kertaa viikossa. Peleihin osallistuminen ei vielä kokeilujakson aikana ole mahdollista, sillä peleihin tarvitset rekisteröinnin seuraamme ja voimassa olevan pelipassin ja vakuutuksen. Kokeilujakson päätyttyä voit rekisteröityä ja kun pelipassi ja vakuutus on kunnossa olet tervetullut mukaan pelaamaan! Innokkaimmat kokeilijat ovat keskeyttäneet kokeilujakson ja hypänneet mukaan peleihin jo parin viikon jälkeen.

Kuka voi tulla kokeilemaan jalkapalloharrastusta?

Kunhan olet syntynyt vuonna 2012 voit tulla kokeilemaan. Tarvitset mukaan vain iloisen mielen ja kiinnostuksen jalkapallon pelaamiseen.

Mitä harjoituksissa tehdään?

Harjoituksissa harjoitellaan vaihtuvin teemoin, yleensä harjoituksen rakenne menee kutakuinkin näin: alkulämmöt, teemaan sopivat harjoitteet ja loppupeli. Pyrimme tekemään harjoituksista mielekkäitä ja tärkeintä onkin, että harjoituksissa on mukavaa ja harjoituksiin on aina mukava tulla.

Mitä jalkapalloharrastus joukkueessamme kustantaa?

Alkuun maksut voivat tuntua suurilta, mutta aloitusmaksujen jälkeen kuukausitason maksu on 40€.

Alussa maksuun tulee seuramaksu, joka on vuodelta 95€, mikäli aloitat heinäkuun jälkeen on maksu 45€. Seuramaksun lisäksi jokaisella joukkueella on joukkuemaksu, jolla katetaan kenttä- ja hallimaksuja, varustekuluja sekä peli- ja turnauskuluja. Meidän joukkueessamme se on 40€/kk ja se laskutetaan 3kk erissä. Lisäksi pelejä varten tarvitse koti- ja vieraspaidan sekä sortsit (yht. n 55€), näistä saat lisätietoa joukkuejohtajalta. Pelipassi ja vakuutus on vuodelta 2023 31€.

Miten pääsen kokeilemaan?

Olethan yhteydessä joukkuejohtajaan, yhteystiedot lopussa. Yhteydenoton jälkeen tarvitset mukaavasi harjoituksiin iloisen mielen, nappulakengät jalkaan, jalkapallon kokoa 4, säärisuojat ja vesipullon!

Muuta tietoa:

Peleissä pelaamme tällä hetkellä harraste- ja haastetasolla. Tasoryhmien tarkoitus ei ole arvottaa pelaajia, vaan taata jokaiselle pelaajalle sopiva ympäristö tukemaan hänen yksilöllistä kehittymistä pelaajana.

Äitienpäivänä ja isänpäivänä meillä on äidit/isät vs lapset peli, lisäksi myös muutaman kerran vuodessa muuta aktiviteettia/yhteistä piknikkiä tms. Pyrimme harjoittelemaan läpi vuoden ja kesätauko on yleensä hyvin lyhyt.

Kesällä matkustamme yön yli turnaukseen Hämeenlinnaan. Pelit ja harjoitukset näet kalenteristamme. Joukkueen pelaajana voit osallistua harjoituksiin ja peleihin omien aikataulujesi mukaan.


Tervetuloa tutustumaan joukkueeseemme! Nähdään kentällä :)

Terveisin,

Lena-Stina Rönnberg-Rehnström

0503494274 tai lenuski (at) gmail.com